Byłem, widziałem - ogólnie pozytywne wrażenie. Fajny pomysł z piwami lanymi na wynos (wziąłem dziś Primatora pszenicznego). Może to zabrzmi dziwnie, ale podobał mi się porządek na półkach - jakoś wszystko ustawione z pomyślunkiem, wszędzie ceny (całkiem niezłe), jasny podział wg krajów i browarów. Wybór większy niż na Ogrodowej i chyba niż na Ratajczaka. Obsługa bez zarzutu. Oczywiście kupiłem nowe Pinty
Poznań, Mickiewicza 18, Centrala Piwna (PRZENIESIONO pod nr 33)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odwiedziłem sklep w ostatnią sobotę - bardzo pozytywne wrażenie wsparte dodatkowo znajomą twarzą za ladą. Wybór całkiem spory. Zakupiłem między innymi komplet trzech nowych Pint, nowego dla mnie rosyjskiego ale'a oraz Polickę, której obecność na półkach powitałem z radością bo bardzo mi ich dziesiątka smakuje. Do tego w sobotę mogłem bez problemu zaparkować pod samym sklepem co udaje się wśród poznańskich sklepów chyba tylko jeszcze na Głogowskiej - niestety znając okolicę pewnie w ciągu dnia w dni robocze nie będzie tak różowo ale wtedy i tak rzadko ruszam na zakupy.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Bardzo dobry sklep. W środku schludnie, ceny wyraźnie umieszczone pod piwami.
Duży wybór czeskich piw z małych browarów m.in. Klaster, Maly Rohozec, Opat, Karkonos, Nova Paka.
Po Skalaku ma zostać podczepiona beczka z Brackim. Są także wciąż dostępne dwa rodzaje lanego wina.
Życzyłbym sobie mieć taki wybór regionalnych "czechów" w tak dobrych cenach gdziekolwiek w Warszawie.
Comment
-
-
Mam pytanie do kogoś z Centrali:
Nazbierało mi się w domu trochę butelek, dokładniej są to:
- flaszki od piw browaru Kormoran (Orkiszowe, Warnijskie, Premium i Irish Beer)
- flaszki z Witnicy (Boss Bier)
- flaszki od piw browaru Konstancin (Czarny Dąb, Mazowieckie, Dawne)
- flaszki od Trybunalskiego
Mam też jedną flaszkę po Kozelu ciemnym i jakąś od Fortuny.
W związku z tym, że wybieram się niebawem do sklepu chciałem zapytać które z wymienionych wyżej butelek przyjmujecie jako zwrotne. Pytam, żeby nie targać bez sensu.
Z góry dzięki za odpowiedź!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gehern77 Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie do kogoś z Centrali:
Nazbierało mi się w domu trochę butelek, dokładniej są to:
- flaszki od piw browaru Kormoran (Orkiszowe, Warnijskie, Premium i Irish Beer)
- flaszki z Witnicy (Boss Bier)
- flaszki od piw browaru Konstancin (Czarny Dąb, Mazowieckie, Dawne)
- flaszki od Trybunalskiego
Mam też jedną flaszkę po Kozelu ciemnym i jakąś od Fortuny.
W związku z tym, że wybieram się niebawem do sklepu chciałem zapytać które z wymienionych wyżej butelek przyjmujecie jako zwrotne. Pytam, żeby nie targać bez sensu.
Z góry dzięki za odpowiedź!
Comment
-
Comment