Poznań, Mickiewicza 18, Centrala Piwna (PRZENIESIONO pod nr 33)
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
-
Podłączone zostało piwo specjalne, uwarzone na 300-lecie browaru z Broumova - Opat Benediktin 15. Zapraszamy!!!Comment
-
Zapraszamy na ciemne pszeniczne piwo z Corneliusa za 2,2zł!!! Oferta ważna do wyczerpania zapasów!Comment
-
Comment
-
Comment
-
Mamy zaszczyt poinformować, że podczas II Festiwalu Piwa w Szreniawie (13.05.12) będziemy reprezentować Browar Pinta. W trakcie imprezy będzie można się napić w sumie sześciu lanych piw (w tym trzech premierowych), zakupić piwa butelkowe oraz okolicznościowe koszulki. Zapraszamy do udziału w festiwalu!!!Comment
-
Z ciekawostek dojechały: Kocoury - Tokajskie, Sumecek, Lezak, IPA Samurai, Pivovaria, Amber Naturalne butelka, Ciechan Stout, Lwówek Belg, jutro mnóstwo nowości z Niemiec :-)Comment
-
Wspomniane nowości niemieckie:
Andechser Doppelbock Dunkel
Andechser Dunkel
Andechser Hefe Weissbier
Kulmbacher EKU 28
Fischer Greuth Lagerbier
Fischer Greuth Rauchbier
Fischer Greuth Bockbier
Hirschbrau Holzar-Bier
Hummel Bräu Räucherla Märzen
Kraus Hirschentrunk
Mahrs Bräu Festags Weisse
Paulaner Original Münchner Dunkel
Paulaner Original Münchner Hell
Schneider Weisse Tap 1 Mein Blonde Weisse
Schneider Weisse Tap 5 Meine Hopfenweisse
Schneider Weisse Tap 6 Unser Aventinus
Schneider Weisse Tap 7 Unser Original
Spezial Weissbier
Spezial Lager Rauchbier
St. Georgen Bräu Landbier dunkel
Thurn & Taxis Roggen
Thurn & Taxis Pilsener
Thurn & Taxis St. Wolfgang Dunkel
Weihenstephaner Vitus Weizenbock
ponadto dojechały Opaty Miodowe, Grejpfrutowe, Benediktin 12 i 15 w szklanych butelkach.
Zapraszamy!!!Comment
-
-
Mamy nadzieję, że Pinta lana na Festiwalu Piwa w Szreniawie smakowała :-) Jeśli ma ktoś ochotę na lany Atak Chmielu na wynos - zapraszamy do Centrali!!! Cena 13zł/l.Comment
-
Viva la Wita bardzo mi podeszło, bardzo ciekawie wyszło połączenie cytrusowości "witowej" z tą z amerykańskich chmieli, na to spoko goryczka, brakowało mi tylko słoneczka i temperatury powyżej 20 st. Chociaż pijąc Viva la Wita można było się przenieść w cieplejsze klimaty, wystarczyło zamknąć oczy
IPA, AIPA, EPA andALE!!!:DComment
-
Viva la Wita bardzo mi podeszło, bardzo ciekawie wyszło połączenie cytrusowości "witowej" z tą z amerykańskich chmieli, na to spoko goryczka, brakowało mi tylko słoneczka i temperatury powyżej 20 st. Chociaż pijąc Viva la Wita można było się przenieść w cieplejsze klimaty, wystarczyło zamknąć oczy
rozochocony do domu po pracy wpaść
Comment