Mnożą nam się jak grzyby po deszczu sklepy z ciekawym piwem w Poznaniu. To już trzeci na Jeżycach po Piwotece i Centrali Piwnej. Wszedłem do środka z ciekawości , byłem przygotowany na masówkę a tutaj całkiem , całkiem... . Z polskich cała gama Ciechana, Lwówka,Fortuny , Kormorana, Pokrówki, Czarnkowa, Piotrkowa. Do tego zagranica dosyć obfita: Belgia od Eryka z hurtowni wrzesińskiej , Czechy , Niemcy. Jak na sklep monopolowy to grubo. Działają od czerwca, czynne 9.00- 23.00, a w piątek i sobotę aż do 1.00 w nocy. To jest już ich drugi sklep , taki sam ( nie wiem czy z tym samym asortymentem ) działa jeszcze dłużej we Wrześni. Mają już nawet swoją stronę www.drinkshop.pl/
Najgorsze w tym wszystkim jest to , że sklep podobnie jak Piwoteka jest blisko mojej pracy . Kusi.
Kony miał szczęście , że przeniósł się do Skórzewa bo w/w Piwotekę otworzyli 10m od jego poprzedniego miejsca pracy.
Najgorsze w tym wszystkim jest to , że sklep podobnie jak Piwoteka jest blisko mojej pracy . Kusi.
Kony miał szczęście , że przeniósł się do Skórzewa bo w/w Piwotekę otworzyli 10m od jego poprzedniego miejsca pracy.
Comment