Od całkiem niedawna w Kołobrzegu działa sklep z piwem o nazwie Piwniak. Bardzo duzy wybór piw. Artezan, Trzech Kumpli, Browar Stu Mostów, Widawa, Wrężel,Doctor Brew, Pinta, Szał Piw,Kraftwerk i wiele wiele innych. Piwa polskie i ze świata m.in. De Molen. Sklep prowadzony przez piwowara domowego, więc można pogadać o warzeniu. Wdrożony jest program wymiany produktów domowego piwowarstwa. Adres na fb: https://www.facebook.com/skleppiwniak/timeline
Kołobrzeg, ul. Unii Lubelskiej 7A, Piwniak
Collapse
X
-
Zamknięte od roku.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Related Topics
Collapse
-
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...2 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-09-15, 11:09 -
-
Lokal wzniesiony w lekkim szkielecie drewnianym na środkowym korcie przy Sikorskiego. Legalność postawienia go budzi kontrowersje. Poza smaczną pizzą oferują również zupy, makarony i desery.
Przechodząc do meritum: na kranie heinekenowa oferta żywca, w zeszłym roku w butelce był Colberg,...-
Channel: Zachodniopomorskie
2022-06-28, 14:24 -
-
Dziwnym zbiegiem okoliczności pod tym samym adresem co smażalnia ryb (ryby doskonałe: smażone, z pieca, zupy rybne, tatar, etc.) figurują spółki Maltgarden, częściowo powiązane osobowo ze spółką Rewiński.
W ofercie są więc butelkowe popularne piwa Maltgardena (pils, pszenica, IPA, etc.).-
2022-06-27, 16:03 -
-
Lokal powstał bodaj miesiąc temu, nowoczesny styl, młoda energiczna ekipa w obsłudze. Na kranie 10 piw ze stajni Maltgardena. Do jedzenia, jak to się mówi w obecnej polszczyźnie, tapas
Znaczy się w tym przypadku np. tatar z łososia, frytki ze szprotek, zupa piwna, żeberko etc. Stoliki na...
-
-
-
Jeden z kilku lokali serwujących Maltgardena w Kołobrzegu. Niedawno otwarty, serwuje dania nibyazjatyckie. Nie byłem, wydaje się, że jego główną zaletą jest widok na port jachtowy....
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment