Sklep(market) przy placu Zwycięstwa.Z ciekawych piwek Wiking,Sambor,Sambor eksport ,Kryształ (1.19zł).Niedaleko stacji PKP,około 200 metrów
Gryfice, Zwycięstwa, ABC
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
-
Channel: Belgia
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
-
Browar ze Stralsundu kontynuuje tradycję współpracy z piwowarami domowymi zapoczątkowanej tym piwem:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...er-heller-bock
Receptura tego piwa to efekt zwycięstwa w siódmej edycji (2023) mistrzostw...-
Channel: Niemcy
2024-11-30, 00:27 -
- Loading...
- Koniec listy.