Dołuje k. Szczecina, Daniela, [nazwa do uzupełnienia]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Dołuje k. Szczecina, Daniela, [nazwa do uzupełnienia]

Dołuje jest to wioska pomiędzy Szczecinem ,a Lubieszynem (przejście graniczne) i tak patrolując sklepy zatrzymaliśmy się na chwilkę.Półki i podłoga uginały się od piwa,ale w sumie z ciekawostek Chojraki z Namysłowa i Diabelsko Mocne w bączkach z Witnicy.
    Jadąc ze Szczecina trzeba skręcić na Przecław i koło Urzędu Pocztowego jest ten sklepik.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-07-25, 14:22.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.11.22 - Warszawa, Podwójne Kranoprzejęcie w Hopito
    Ahumba
    22 listopada o godzinie 19:00 Hopito stanie się miejscem, gdzie smak i adrenalina spotkają się twarzą w twarz. Ekipa Gryfusa ze Szczecina oraz Brygada Tarnobrzeg przybywają, aby przejąć krany i zaprezentować swoje najlepsze piwne perełki. UWAGA. Wejście od ulicy Parkingowej
    Start
    2024-11-22
    Koniec
    2024-11-22
    Adres
    Warszawa, Żurawia 32
    2024-11-18, 20:46
  • bastion
    Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
    bastion
    Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
    2021-11-22, 20:17
  • bastion
    Czarnogóra, Podgorica, Niksicki Put, Pivara Paun
    bastion
    Kolejnym przybytkiem na mapie browarów w Czarnogórze jest browar Paun. W adresie jest Podgorica, ale to już mocno naciągana sprawa, bo do miasta jest dobrych parę kilometrów. Duża blaszana hala w której mieści się browar, stoi obok głównej drogi w stronę Niksicia, która obecnie przechodzi...
    2021-10-18, 21:45
  • baca2411
    Kartuzy, Skrzyżowanie ul. Leśnej i Lipowej, [nazwa do uzupełnienia]
    baca2411
    Sklep odwiedzałem już kiedyś i wyróżniał się od reszty piwami z Ciechana i z Bojanowa. Jednak po wczorajszych odwiedzinach widzę DUŻO nowości.
    Zapamiętałem pozycje z browarów:
    - PINTA
    - DOCTOR BREW
    - PRACOWNIA PIWA
    - BROWAR JAN OLBRACHT
    -...
    2016-03-23, 11:16
  • dadek
    Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
    dadek
    W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
    Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
    2019-09-03, 05:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...