Niczego z Czarnkowa nie zarejestrowałem.
Szczecin, Łukasińskiego 116, sklep sieci Piotr i Paweł
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gabryel Wyświetlenie odpowiedziNiczego z Czarnkowa nie zarejestrowałem.
A tak poza tym zauważyłem, że niestety "Piotr i Paweł" jest niezbyt przyjazny środowisku: nie kaucjonują żadnych wymienialnych butelek.
Pozdrawiam chmielowoMiałem iść na wojnę - poszedłem na piwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hmel Wyświetlenie odpowiedzi
A tak poza tym zauważyłem, że niestety "Piotr i Paweł" jest niezbyt przyjazny środowisku: nie kaucjonują żadnych wymienialnych butelek.
Pozdrawiam chmielowo"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
A za które butelki?
Jakiś miesiac temu próbowałem wymienic bączki (0,33 l) po Noteckim i pani w kasie powiedziała że oni nie przyjmują. Natomiast wspomnianego już 04.12 kupowłem Smoki Fortuny (w 0,5 l) i ani na wywieszce cenowej ani na paragonie nie znalazłem opłaty za butelkę, więc jak sie domyślam jest juz wliczona w cenę. Dodam że na butelkach po smokach jest napisane "butelka zwrotna".
Pozdrawiam chmielowo.Miałem iść na wojnę - poszedłem na piwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hmel Wyświetlenie odpowiedziBył,był; przynajmniej 04.12 ale tylko Eire w wersji niepasteryzowanej.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hmel Wyświetlenie odpowiedziA za które butelki?
"Rozliczenie opakowań zwrotnych
wydania opakowań
opakowanie zwrotne (tu wysokość kaucji)"
Natomiast jeszcze nie próbowałem w PiP owych 'opakowań zwrotnych' oddać, ale skoro na paragonie umieścili taką formułkę to chyba nie robią takich hocków-klocków jak Żabka (gdzie tylko wymieniają )Last edited by TCT; 2008-12-09, 16:17."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TCT Wyświetlenie odpowiedzi...
Natomiast jeszcze nie próbowałem w PiP owych 'opakowań zwrotnych' oddać, ale skoro na paragonie umieścili taką formułkę to chyba nie robią takich hocków-klocków jak Żabka (gdzie tylko wymieniają )Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziOddasz bez problemu w kasie jak masz paragon, bez paragonu nie testowałem.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Może kazdy PiP zachowuje się inaczej w tej kwestii. Nie dalej jak przedwczoraj kupowałem Czarnków w Tczewie. Kaucji nie pobrano - 1.79 zarówno za Noteckie jak i Eire.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jestem z Piotr i Pawła w Szczecinie
Witam wszystkich browar bizów.
Kieruję zaopatrzeniem na tym markecie m.in.piwa regionalne jak i zachodnie...
Cieszę się,że w taki sposób odbieracie ten sklep...jeśli chodzi o piwa które znajdują się na półce to z przykrością informuję,że Grudziądza już niestety nie będzie u nas (zamkneli browar-podobno).Browar Fortuna - no tak zapraszam ponownie wkrótce, bo jestem na etapie zamówienia na Smoki w promocyjnej cenie 1,99!!!! To chyba będzie dobra cena....
Informuję również że na początku roku 2009 szykuję przebudowę rejonu piw a mianowicie rozdzielenie piw regionalnych POLSKICH z piwami importowanymi...I oczywiście rozszerzenie asortymentu tych dwóch segmentów....Jeśli macie jakieś sugestie do piw kóre chcielibyście kupić w tym sklepie to poproszę o propozycje, postaram się spełnić wasze życzenia
Aha- jeśli chodzi o zwrot butelek po piwie noteckim z czarnkowa to niestety nie skupujemy ponieważ butelka jest bezzwrotna ( tylko PIP),w żabkach to piwo mają tańsze ale płacicie kaucję,a jeśli chodzi o Fortunę to muszę doczytać na etykiecie...
POZDRAWIAM
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika schilkai Wyświetlenie odpowiedziGrudziądza już niestety nie będzie u nas (zamkneli browar-podobno).
Browar Fortuna - no tak zapraszam ponownie wkrótce, bo jestem na etapie zamówienia na Smoki w promocyjnej cenie 1,99!!!! To chyba będzie dobra cena....Last edited by Pendragon; 2008-12-13, 16:28.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika schilkai Wyświetlenie odpowiedziWitam wszystkich browar bizów.
Kieruję zaopatrzeniem na tym markecie m.in.piwa regionalne jak i zachodnie...
Informuję również że na początku roku 2009 szykuję przebudowę rejonu piw a mianowicie rozdzielenie piw regionalnych POLSKICH z piwami importowanymi...I oczywiście rozszerzenie asortymentu tych dwóch segmentów....Jeśli macie jakieś sugestie do piw kóre chcielibyście kupić w tym sklepie to poproszę o propozycje, postaram się spełnić wasze życzenia
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika schilkai Wyświetlenie odpowiedziJeśli macie jakieś sugestie do piw kóre chcielibyście kupić w tym sklepie to poproszę o propozycje, postaram się spełnić wasze życzeniaLast edited by TCT; 2008-12-13, 17:25."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TCT Wyświetlenie odpowiedziw sklepach w Szczecinie nie uświadczy się niestety niczego z Ciechana,
Co do Fortuny to strzał w dziesiątkę! Przez weekend (podczas wizyty w Szczecinie) pozwoliłem sobie prawie wyczyścić półkę z Czarnym MiodowymLast edited by HubertJ; 2008-12-14, 21:30.
Comment
-
-
Dzisiaj pojechałem i
Fortuna Srebrny Smok, Czarny Smok, Złoty Smok, Czerwony Smok 2,49
Fortuna Czarne, Czarne Miodowe 2,99 plus kaucja 0.35.
Do tego z Krajana Irlandzkie Mocne i Porter, oraz z Ambera Żywe i Lwy.
Czarnkowa -zero.
Piwka z Miłosławia nie było na półkach już za dużo, a po mojej wizycie....Przed Świętami zakup będzie konkretniejszyLast edited by Pogoniarz; 2008-12-16, 13:32.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment