Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Wyświetlenie odpowiedzi
Szczecin, Łukasińskiego 116, sklep sieci Piotr i Paweł
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziFortuna Srebrny Smok, Czarny Smok, Złoty Smok, Czerwony Smok 2,49
A może to cena 1,99 była dla sklepu i przypadkowo dowiedzieliśmy jaka jest marża?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSzybko się ta promocja coś skończyła
A może to cena 1,99 była dla sklepu i przypadkowo dowiedzieliśmy jaka jest marża?
Aha z Ambera jeszcze Grand zauważalnyLast edited by Pogoniarz; 2008-12-16, 13:42.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj pojechałem i
Czarnkowa -zero.
Świętami zakup będzie konkretniejszy
Fortunka faktycznie zdziesiątkowana i bardzo dobrze. Miałem obawy, że nie zejdzie i schilkai zaprzestanie eksperymentów w dziedzinie "dywersyfikacji oferty".
Przy okazji: popieram wniosek szanownych kolegów w sprawie Ciechana.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika schilkai Wyświetlenie odpowiedziInformuję również że na początku roku 2009 szykuję przebudowę rejonu piw a mianowicie rozdzielenie piw regionalnych POLSKICH z piwami importowanymi...
POZDRAWIAM
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gabryel Wyświetlenie odpowiedziA słowo stało sie ciałem! Zapowiadany osobny regał stoi, a na regale Czarnków, Krajan i niedobitki Fortuny.
Krajan-Zielone, Miodowe(piłem u Francuza z beczki wczoraj i powiem, że palce lizać), Irlandzkie Mocne, Porter
GAB-Stout
Amber-Żywe, Grand, Lwy.
Fortuna, tylko Czarne
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Usunięto posty z powodu naruszenia regulaminu forum przez użytkownika schilkai. Przypominam, że zamieszczanie reklamy bez zgody właściciela portalu jest niezgodne z regulaminem forum.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawel32 Wyświetlenie odpowiedziNoteckie niepasteryzowane jest z datą przydatności do 8 stycznia.
Co jest cholera z tą Fortuną?Czekają,aż zejdzie Czarne?(to sobie poczekają)Generalnie za słabo schodziła?
Oczywiście czekamy na pewne piwa z pewnych browarów
Jutro prawdopodobnie tam pojedziemy i zagadam ło so chodzi.
Aha info dla pijących masówkę-jest dostępny Lech Pils.Last edited by Pogoniarz; 2009-01-07, 12:35.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Comment