Na dziś Dawne i Czerwony Smok 'wyszły'. Reszta jak wyżej
Szczecin, Łukasińskiego 116, sklep sieci Piotr i Paweł
Collapse
X
-
W piątek zastałem Zdrojowe Pasteryzowane, Warszawiaka Mocnego, Mazowieckie oraz ostatnią butelkę Dawnego (dziękuję temu kto ją zostawił )! Ponadto tradycyjnie bączki z Czarnkowa. Z Fortuny zostały bodajże srebrne smoki i cały regał czarnego. Miodowego już brak. Jest za to kilka pozycji z Krajana.
Wszystko idzie w ładnym kierunku. Ciekawe jakie będą kolejne kroki PiP w Szczecinie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HubertJ Wyświetlenie odpowiedziW piątek zastałem Zdrojowe Pasteryzowane, Warszawiaka Mocnego, Mazowieckie oraz ostatnią butelkę Dawnego (dziękuję temu kto ją zostawił )! Ponadto tradycyjnie bączki z Czarnkowa. Z Fortuny zostały bodajże srebrne smoki i cały regał czarnego. Miodowego już brak. Jest za to kilka pozycji z Krajana.
Wszystko idzie w ładnym kierunku. Ciekawe jakie będą kolejne kroki PiP w Szczecinie.
Cena 4.99 za wyroby Krajana, to przesada.
Srebrne Smoki wykupione przeze mnie, były ukryte, gdyż etykiety były w opłakanym stanie(niestety ale browar w Miłosławiu bardzo często nie dba o to i jak bym nie wiedział, że zawartość jest smaczna, to pewnie wybrałbym coś z masowych wynalazków, które na półce czy w lodówce prezentują się o niebo lepiej.)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Nie wiem czy istnieje możliwość edycji postów po kilku dniach więc pozwoliłem sobie napisać w następnym..
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HubertJ Wyświetlenie odpowiedziWitam
Odwiedzał ktoś PiP w Szczecinie? Będę w weekend w mieście i nie wiem czy jest sens się fatygować ;-)
Odwiedziłem PiP. Niestety z Fortuny zostały już resztki, podobnie z Kormorana. Na plus należy zaliczyć obecność Dawnego Niepasteryzowanego (2 tygodnie temu nie było) z datą do spożycia do połowy kwietnia.
Poza tym Noteckie Niepasteryzowane, Eire Noteckie, co nieco z GABa i Krajana.
Comment
-
-
To jest temat o konkretnym sklepie, więc nie uzyskasz tu odpowiedzi na swoje pytanie. Skorzystaj z wyszukiwarki lub zadaj pytanie w odpowiednim dziale.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wpadłem dziś tam pierwszy raz.. niestety Fortuna i Dawne wysprzedane podobnie Porter Krajański.. za to zielone i czerwone było :P .. to sobie kupiłem kilka buteleczek Eire Noteckie Ciemne..
jako, że ja również początkujący itd. to jakby co prosiłbym o wiadomość gdzie można kupić w Szczecinie coś z Fortuny i Witnicy to będę wdzięczny
Comment
-
-
Delikatne wiosenne ożywienie w Piotrze i Pawle. Jak zawsze, dużo z GAB-a. Z Konstancina jest Warszawiak Mocny, Zdrojowe past. i Mazowieckie. Z Czarnkowa Eire i Noteckie. Z nowych pozycji- Lubuskie z Bossa za 1,99 i Bosman Niepasteryzowany za 2,49.Last edited by HubertJ; 2009-04-25, 16:41.
Comment
-
Comment