W niedziele półki przewietrzone. Ani Fortuny, ani Konstancina nie było. Dwa piwa z Bossa w bardzo dobrej cenie- Lubuskie za 2,03 i Czarny Boss Porter (w butelkach 0,5l) za 3,39 (albo 3,79). Zestawy Noteckiego z waflem, smyczą i czymś tam jeszcze. Jeszcze niedawno niepasteryzowane było po 1,99 ale teraz tyle samo co we wszystkich Piotrach i Pawłach czyli jasne za 2,19 a ciemne za 2,29.
Szczecin, Łukasińskiego 116, sklep sieci Piotr i Paweł
Collapse
X
-
Konstancina, Fortuny, GAB-a dalej nie ma. Za to "ich" półki zajęły "rarytasy" - Piast Wrocławski i Piast Mocny . Z nowości Koreb Herbowe (4,99) i Miodowe."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
-
A niech to dunder świśnie - zważywszy, że po raz ostatni sygnalizowano o obecności Konstancina i Fortuny pod koniec kwietnia, to wygląda to jakby zrezygnowali z ich produktów na rzecz koncernowych smakołyków, bardzo nieładnie z ich strony"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Byłem w ostatnią sobote (30.05)i akurat trafiłem na pracownika rozkładajacego niekorporacyjne piwka na półkach. Na moje pytanie "Kiedy będą Fortuna i Konstancin" odpowiedział że już nie będzie w ogóle. "Dlaczego?" - zapytałem, "Bo się słabo sprzedają". Pozostawiam to bez komentarza ...Miałem iść na wojnę - poszedłem na piwo
Comment
-
-
A żeby zbankrutowali, krętacze jedne, co Piast Wrocławski się niby będzie sprzedawał lepiej?"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Do 30 sierpnia Żywe po 2,99 (data przydatności 21.09). I to chyba wszystko po co by wartało się tam wybierać.."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
Comment