Mam pytanie do stałych klientów: skoro jest Fortuna, to czy jest w tym sklepie Komes porter? Jak rozmawiałem z jakimś człowiekien w PiP w Płocku, to powiedział, że Komesa nie sprowadzają, bo taka jest polityka sieci. Coś mi to nie pasuje.
Szczecin, Łukasińskiego 116, sklep sieci Piotr i Paweł
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie do stałych klientów: skoro jest Fortuna, to czy jest w tym sklepie Komes porter? Jak rozmawiałem z jakimś człowiekien w PiP w Płocku, to powiedział, że Komesa nie sprowadzają, bo taka jest polityka sieci. Coś mi to nie pasuje.
Comment
-
-
Za 5 zł można dostać w hipermarketach. Markety takie jak PiP niestety jeszcze nie zmieniły cen. W gorzowskim jest za 9,49 bodajże. W szczecińskim z resztą chyba też, ale głowy sobie nie daje uciąć.
Nie mniej jednak za 14,99 zł szklana 1,5 litrowa butelka jest godna polecenia
Comment
-
-
Co jest godne polecenia Chyba Szanownych Kolegów się żarty się trzymają! W pozłacanej butelce 3 litrowej za 99 gr bym się tego nie chciał napić. Biję się w piersi: spróbowałem ostatnio w Amsterdamie bo myślałem że może tam jakoś zasmakuje... Nie!!! Żałuję za ten grzech i nigdy więcej!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziDadek to piwo nie jest takie złe, mi nawet smakowało , warta polecenia może być ta butelka z patentem do domowego browaru .
Comment
-
-
Mało się kopytami nie nakryłem z wrażenia jak zobaczyłem.. Ciechany (Wyborny, Mocny, Pszeniczne, Miodowe, Stout). Ceny oscylują ok. 4 zł.
Stoją na końcu regałów z piwem, jeszcze za lodówkami, praktycznie w samym rogu sklepu - więc jakby z lekka zakonspirowaneLast edited by TCT; 2010-01-22, 20:42."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HubertJ Wyświetlenie odpowiedziŚwietna wiadomość. Jutro na pewno się tam pojawię. Dzięki !!!
Comment
-
Comment