Pojawiło się jasne i ciemne Noteckie Cena 1.55 i 1.65 zł.Moje namawianie dało skutek ; jutro czas zrobić zakupy
Szczecin, Bandurskiego (przy stadionie Stali), Żabka
Collapse
X
-
Noteckie w Żabkach
Jest to chyba jakaś szeroko zakrojona akcja, Noteckie pojawiło się w większości szczecińskich Żabek (podczas gdy dotychczas była tylko na Jagiellońskiej) i to nie w ilościach symbolicznych ale skrzynkowych, w niektórych również w 6-pakach - nosidełkach"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TCT Wyświetlenie odpowiedziJest to chyba jakaś szeroko zakrojona akcja, Noteckie pojawiło się w większości szczecińskich Żabek (podczas gdy dotychczas była tylko na Jagiellońskiej) i to nie w ilościach symbolicznych ale skrzynkowych, w niektórych również w 6-pakach - nosidełkach
A także jest na Jagiellońskiej róg Wojska Polskiego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziA także jest na Jagiellońskiej róg Wojska Polskiego."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Słuchajcie przeczytajcie sobie zasady tego działu zanim coś w nim napiszecie.
Ten temat dotyczy konkretnej Żabki i na temat tej dokładnie i tylko tej Żabki można się w nim produkować.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPojawiło się jasne i ciemne Noteckie Cena 1.55 i 1.65 zł.Moje namawianie dało skutek ; jutro czas zrobić zakupyMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TCT Wyświetlenie odpowiedzi... z tego co mówiła pani sprzedawczyni, Noteckie wprowadzono do naszych wszystkich Żabek ,Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Oj Pogoniarzu, coś cienko z topografią, do stadionu Stali to jeszcze jakieś 500m.
Sklep znajduje się dokładnie na rogu Bandurskiego i Wycieczkowej.
Wyczyściłem półkę, następne noteckie dostępne od wtorku (29.07.2008)Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziOj Pogoniarzu, coś cienko z topografią, do stadionu Stali to jeszcze jakieś 500m.
Sklep znajduje się dokładnie na rogu Bandurskiego i Wycieczkowej.
Wyczyściłem półkę, następne noteckie dostępne od wtorku (29.07.2008)
Nie masz gdzie chodzić/jeździć po Noteckie
Aha Eire kosztuje 1.70 ,a nie jak pisałem 1.65 .Last edited by Pogoniarz; 2008-07-26, 18:27.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi...
Nie masz gdzie chodzić/jeździć po Noteckie
...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Nie powtarzajcie ploty że to piwo jest z Browarmii skoro jest z Ladenburga No chyba że producent na opakowaniu wprowadza w błąd konsumenta, nie podając skąd to piwo faktycznie pochodzi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jakby komuś zginęły posty, to niech się nie martwi - usunęłam je, bo NIE DOTYCZYŁY tematu.Last edited by Maggyk; 2008-09-10, 00:17.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment