Dąbki, Darłowska 36, Market Beaplus

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • woosaa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.07
    • 1557

Dąbki, Darłowska 36, Market Beaplus

Sklep położony w centrum Dąbek w jednej z bocznych uliczek od głównej drogi(ok.20m).Piwa koncernowe+Brok+Jędrzejów i KOWAL w cenie 10 zł(jasne i ciemne) za 1 litrową butelkę(w firmowej lodówce).
    mb WOS

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Wielka Brytania, Oxford, 121 Covered Market, The Market Tap by Tap Social
    Prusak
    Pub, a właściwie tap room w centrum Oksforodu, gdzie nie chciało się nam poszukiwać piwa w innych miejscach. Właściwie kanciapa z kilkoma stolikami w klimatycznym pasażu tagowym niedaleko głównego skrzyżowania miasta. Na kranach siedem piw z browaru patronackiego lokalu czyli Tap Social Movement....
    2024-08-29, 18:10
  • pebejot
    Bułgaria, Sofia, Georgi Benkovski 6, Tap Local (Piwowarna Kazan)
    pebejot
    Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii.
    W mikro lokalu jest bar z miejscem na konsumpcję piwa dla kilku osób przy blacie, oraz na antresoli. Tam również tylko kilka miejsc przy blacie.
    Lokal ze swojską atmosferą, urządzony...
    2024-09-03, 10:03
  • pebejot
    Albania, Tirana, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Kaon Beer
    pebejot
    Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
    Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
    2023-12-27, 01:28
  • pebejot
    Szwajcaria, Zürich, Grüngasse 7, BIERlab
    pebejot
    W 2019 roku w centrum Zürichu otworzył się mały minibrowar, oferujący całkiem przyzwoity piwny asortyment.
    Minibrowar znajduje się w narożnej kamienicy na jednej z bocznych spokojnych uliczek w odległości 1,5 km od głównego dworca kolejowego.
    Wnętrze tworzy jedno małe pomieszczenie,...
    2023-09-02, 17:54
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Kowal, Koszalin ul. Grunwaldzka 1A
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 23:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...