Wjechał dodatkowo Irish Beer z Kormorana.Czarnkowa nie było, Ciechana trójca.
Szczecin, Przyjaciół Żołnierza, Sklep monopolowy Bonanza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziNareszcie, dzisiaj idę to w końcu może kupię Ciechana. 5 razy tam byłem i raz tylko Czerna Hore znalazłem a tak to pustka. Już wiem kto wykupujeLast edited by Pogoniarz; 2010-04-23, 10:03.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziNareszcie, dzisiaj idę to w końcu może kupię Ciechana. 5 razy tam byłem i raz tylko Czerna Hore znalazłem a tak to pustka. Już wiem kto wykupuje
Comment
-
-
Wg stanu na dziś nie ma nic niekoncernowego. Miła pani zza lady poinformowała, że są jakieś problemy z hurtownią, która może splajtować, więc nie wiadomo czy jeszcze coś fajnego będzie. Szkoda, był to jedyny sklep z Piwem w Szczecinie czynny do późna.
Ale butelki z Kormorana udało się opchnąć, może jest nadzieja"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TCT Wyświetlenie odpowiedziWg stanu na dziś nie ma nic niekoncernowego. Miła pani zza lady poinformowała, że są jakieś problemy z hurtownią, która może splajtować, więc nie wiadomo czy jeszcze coś fajnego będzie. Szkoda, był to jedyny sklep z Piwem w Szczecinie czynny do późna.
Ale butelki z Kormorana udało się opchnąć, może jest nadzieja
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment