Szczecin, Przyjaciół Żołnierza, Sklep monopolowy Bonanza

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Wjechał dodatkowo Irish Beer z Kormorana.Czarnkowa nie było, Ciechana trójca.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• Mikko
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2008.12
      • 583

Nareszcie, dzisiaj idę to w końcu może kupię Ciechana. 5 razy tam byłem i raz tylko Czerna Hore znalazłem a tak to pustka. Już wiem kto wykupuje

Comment

• Pogoniarz
        • 2003.02
        • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedzi
        Nareszcie, dzisiaj idę to w końcu może kupię Ciechana. 5 razy tam byłem i raz tylko Czerna Hore znalazłem a tak to pustka. Już wiem kto wykupuje
        Ja rzadko tam chodzę i kupuję zdecydowanie w ilościach detalicznych, a nie hurtowych, także nie trafiłeś
        Last edited by Pogoniarz; 2010-04-23, 10:03.

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• wojtazz
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2003.04
          • 47

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedzi
          Właśnie wróciłem, z Ciechanów tylko Pszeniczny był. Inne mają dojechać jutro na otwarcie (sklep czynny 11-1). Poza tym z ciekawszych rzeczy dwa gatunki Cernej Hory, Wiśnia w Piwie, Irlandzkie z Krajana i Mocne Polskie. Sklepni z Cernej Hory 4zł + 40 groszy kaucji. Nie wiedziałem, że tak blisko taki fajny sklepik mam. Na pewno będę częściej odwiedzać

Comment

• TCT
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2007.04
            • 135

Wg stanu na dziś nie ma nic niekoncernowego. Miła pani zza lady poinformowała, że są jakieś problemy z hurtownią, która może splajtować, więc nie wiadomo czy jeszcze coś fajnego będzie. Szkoda, był to jedyny sklep z Piwem w Szczecinie czynny do późna.

Ale butelki z Kormorana udało się opchnąć, może jest nadzieja
            "Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
            art. 86 Konstytucji RP

Comment

• Pogoniarz
              • 2003.02
              • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TCT Wyświetlenie odpowiedzi
              Wg stanu na dziś nie ma nic niekoncernowego. Miła pani zza lady poinformowała, że są jakieś problemy z hurtownią, która może splajtować, więc nie wiadomo czy jeszcze coś fajnego będzie. Szkoda, był to jedyny sklep z Piwem w Szczecinie czynny do późna.

Ale butelki z Kormorana udało się opchnąć, może jest nadzieja
              Niestety , ale będąc kilka dni temu dowiedziałem się , że ta hurtownia "zaliczyła zgon"

Prawie jak Piwo
              SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
              X