Dosyć ciekawe bo znalazłem w tym sklepie Ciechany Miodowy 5,20 Mocny 3,70 Wyborny 3,40 Mieszkam niedaleko więc na pewno będę zaglądał pozdrawiam
Szczecin, Przyjaciół Żołnierza, Sklep monopolowy Bonanza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adriano86 Wyświetlenie odpowiedziDosyć ciekawe bo znalazłem w tym sklepie Ciechany Miodowy 5,20 Mocny 3,70 Wyborny 3,40 Mieszkam niedaleko więc na pewno będę zaglądał pozdrawiam
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
-
-
Adres to Przyjaciół Żołnierza 39-41 , bliziutko kościoła w pawilonie.Dodałbym z piw jeszcze jasne i ciemne piwo z Czarnkowa.Przemiła jak domniemywam współwłaścicielka rzekła ,że piwko jest na próbę, gdyż cena nie jest sympatyczna.Z Ciechana Owej Pani najbardziej smakuje Miodowe.Adres www.browar.biz oczywiście podany
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziKurde, to w tym pawilonie gdzie jest Apteka i Społem? Jestem 2 razy w tygodniu na Książąt, bo tam moi rodzice mieszkają i nic nie wiem?Last edited by Pogoniarz; 2010-01-28, 16:26.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ej, tatuś. Czytam i nie kojarzę, jakieś przecinki i kropki by się przydały.
Ale adres jest i nazwa sklepu "Bonanza", jakoś trafięŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziTakie pytanie jeszcze - czy skupują tam butelki po Noteckim, bo nie wiem z kratą się tarabanić?
Kupujcie Ciechana , bo cieniutko schodzi.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziTakie pytanie jeszcze - czy skupują tam butelki po Noteckim, bo nie wiem z kratą się tarabanić?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sebanek Wyświetlenie odpowiedziMikko, jeśli masz nadmiar butelek po noteckim (bączki), chętnie odkupię, albo zamienię na "piwo domowe".Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTakie propozycje to proszę na PW.
Comment
-
Comment