Pytanko o Kormorany , Lwówek i Ciechany- chciałbym "parę sztuk" zakupić.
Szczecin, Monte Cassino 5, Elysium
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPytanko o Kormorany , Lwówek i Ciechany- chciałbym "parę sztuk" zakupić.
Pozostało jeszcze kilka kartonów BPAB.
Zapraszamy
Comment
-
-
Zapraszamy na Ciechany Pszeniczny i Mocny w promocyjnej cenie 3zł.
Wjechały Opaty Kvasnicaki:
-pieprzowy,
-żurawinowy,
-jasna 12ka,
-świąteczny specjal 17ka.
Dojechało Raciborskie i Twierdzowe oraz Skalaki 11,12,13 i tmave.
Świąteczne Bernardy jasny i ciemny w diabelsko-mikołajowych etach.
Zapraszamy
Comment
-
-
Będąc ostatnio zadziwił mnie tam spory ruch prowincjonalnych żuli Byli tacy co kupowali koncernowe badziewie, ale i Fortunę, czeskie piwa, ale jeden facet mnie normalnie rozwalił zapytał czy może kupić tu Hefe-Weizen , żaden Dunkel pszeniczny go nie interesuje , ani Kristallweizen . Notabene Gościu w kufajce i gumiakach.
Była też Kobieta po piwo tylko niepasteryzowane, bo chciała zrobić miłą niespodziankę -normalnie serce rośnie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziBędąc ostatnio zadziwił mnie tam spory ruch prowincjonalnych żuli Byli tacy co kupowali koncernowe badziewie, ale i Fortunę, czeskie piwa, ale jeden facet mnie normalnie rozwalił zapytał czy może kupić tu Hefe-Weizen , żaden Dunkel pszeniczny go nie interesuje , ani Kristallweizen . Notabene Gościu w kufajce i gumiakach.
Była też Kobieta po piwo tylko niepasteryzowane, bo chciała zrobić miłą niespodziankę -normalnie serce rośnie
Pryz okayji informujemy, że wjchała świeża dostawa niepasteryzowanego i niefiltrowanego piwa Opat Kvasnicak w czterech smakach:
-pieprzowy,
-żurawinowy,
-jasna 12ka,
-półciemny świąteczny specjal 17ka.
Również dojechały świąteczne wydania czeskich piw Krakonos i Bernard.
Zapraszamy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziCzy sklep będzie otwarty 31.12? Jeśli tak to do której?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hoxton Wyświetlenie odpowiedziwłaściciel twierdzi, że jutro 31.12 sklep otwarty do ostatniego klienta a przynajmniej do 21
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziZapytanie, o piwo z Lwówka, jak wygląda sytuacja?
Lwówek piastowski powinien się pojawić przy następnej dostawie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziJest szansa na sprowadzenie piw z Kocoura? Szczególnie 'leżaka', 'weizena' i 'ale'a'?
Trzymamy rękę na pulsie i jak się tylko uda to Kocour pojawi się na półkach.
Póki co duża dostawa piw czeskich i belgijskich w tym Hoegaardeen.
Przyjechały niepasteryzowane, niefiltrowane piwa Opat Kvasnicak w 4 odsłonach:
-pieprzowe,
-czereśniowe,
-miodowe,
-jasne.
Nowa dostawa Brackie Pale Ale z Cieszyna. Tym razem z dedykowanym szkłem.
Do 4 BPAB dedykowana szklanka gratis.
Zapraszamy.
Comment
-
Comment