Od niedawna (ok 2 tygodnie) w Koszalinie został otwarty sklepik piwny. Na chwilę obecną znajdują się tutaj piwa z browarów Sulimar, Kormoran, Konstancin, Ciechanów, Południe, Fortuna i Jagiełło.
Koszalin, Śniadeckich 3a, Piwa Regionalne [zamknięte]
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Czy chodzi o sklep "Piwa regionalne"?
Na gk24 znalazłem taki artykuł:
i nie jest podany w tym artykule adres sklepu.
Pozdrawiam! -
Właśnie chodzi o ten sklepArtykuł lekko przesadzony bo piwa takiego jakiego chcemy nie ściągnął. Chyba, że właścicielka ma większą moc niż właściciel
Comment
-
Mały update.
Sklep został przeniesiony. Nowy adres ul. Młyńska 21a oczywiście Koszalin. Asortyment bez zmian i raczej wątpliwe jest jego rozszerzenie.
Comment
-
To co, tylko 7 polskich browarów wymienionych w 1 poście? To słabo.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-01-16, 18:35.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Sulimar, Kormoran, Konstancin, Ciechanów, Południe, Fortuna, Jagiełło, doszedł Amber i Primator. Niestety sklepik jest mały, a właściciel boi się rozwijać sklep gdyż Koszalin to dalej czarna dziura na mapiei ludzie wolą pić komercyjne piwa niżeli niszowe. Jestem sam brakuje mnie ludzi do pracy, a asortymentu całego nie wykupie
Comment
-
W jaki sposób właściciel dociera do potencjalnych chętnych?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A żebym to ja wiedział. W starej lokalizacji posiadał ulotki sklepu ale nigdzie na mieście ich nie widziałem ani też ludzie o tym sklepie nie wiedzieli. Był też artykuł dla lokalnej gazety, ale nie podany został tam nawet adres sklepu, a żona właściciela zapowiadał, że ściągnie każde piwo jakie smakosz sobie zażyczy - to tyle teorii bo w praktyce jest kiepsko. Jak z nim rozmawiałem to jest także dystrybutorem ów piw na środkowopomorski rynek, a sklep otworzył aby zapoznać ludzi z nowymi markami. Wydaje mnie się, że liczy bardziej na to, że sklep ludzie zauważą i sami wejdą niż jakoś reklamować się, nawet tutaj, a jak na razie robię to ja.
Comment
-
Tak się tylko dopytałem, bo mam wrażenie że część wchodzących w ten (jak i inny) biznes sądzi że wystarczy mieć ciekawy produkt w ofercie a on sam znajdzie nabywców. Niestety to jest ciężka walka przez pierwsze lata, potem jeszcze cięższa, bo jak się wydepcze te ścieżki i jako tako ułoży sprawy, to od razu ktoś wypatrzy ten sukces i "miliony" które się zgarnia (najczęściej sąsiad) i pojawia się konkurencja naprzeciwkoOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2012-01-16, 22:57.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Tylko, że właściciele w tym już siedzieli. Łódzkie podwórko może ich zna.
Wybrał ciężki rynek bo Koszalin to nie Łódź, tu potrzeba dużych nakładów sił aby się pokazać.Comment
-
Chyba nie jest tak źle, skoro w Kowalu w weekendy trudno o miejsce.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
To chyba taki lokalny patriotyzmNo i oprócz dobrego piwa reklama swoje zrobiła
Nie powiem, że sklep szwankuję bo stałych klientów ma ale dla mnie jako smakosza chciałbym coś więcej, a nie muszę jeździć do Szczecina, Gdańska, Poznania aby coś nowego dobrego zakupić, czego u mnie nigdy nie będzie.
Comment
-
Hmmm, czy aby na pewno podany adres (nowy) jest właściwy? Minąwszy adres Młyńska 19, 21, 23, 25, 27.... Na sklepik piwny nie natrafiłamChyba, że tajemnica tkwi w adresie "21a" - tak owego nie widziałam, gdzie sklep się ukrywa?
Comment
-
Sklep znajduję się naprzeciwko Żabki i nie mylić z ALKOHOLOWYM. Może nie zauważyłeś, bo to jest tak mały sklep, że ja go szukając miałem problem ze znalezieniem.
Comment
-
Rzeczywiście jest naprzeciw "żabki", jednakże jest to ul. Młyńska 52, a nie 21a
Comment