Nie widzę, żeby ktoś donosił a dla mieszkańców prawego brzegu otworzył się niedawno Sklep z Prawdziwym Piwem, Chmiel. Adres to Leszczynowa 23, czyli Rondo w Zdrojach. Obiekt obok Biedronki, pierwsze piętro. Wybór całkiem spory, ale jako, że mieszkam na lewym brzegu więc pewno nie będę tam częstym gościem, to się zbyt mocno nie przyglądałem. Obsługa miła i fachowa.
Szczecin, Leszczynowa 23, Chmiel [zamkniete]
Collapse
X
-
Poszukiwanie Piwa
Dzień dobry. jestem waszym stałym klientem.
Mam pytanie do Sklepu Chmiel - czy posiadacie w wsprzedaży piwa z Browaru Krajan?
Słyszałem że pojawiły się już w mieście tylko nie wiem jeszcze gdzie.
Jak nie macie to może podpowiecie gdzie mógłbym takie piwa dostać?
z góry dziękuję za informacje.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika holowniap Wyświetlenie odpowiedziWczoraj "obiegłem" wszystkie cztery sklepy " z dobrym piwem " w Szczecinie i Krajana nie widziałem w żadnym. Nie wiem, czy nowa produkcja Krajana już do nas dotarła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika natas Wyświetlenie odpowiedzia ja bylem w Elysium okolo 19 i dostalem 4 nowe Krajany bez problemu maja dzis takze sie pojawic w Koneserze Piwa na Manhattanie
Comment
-
-
Proszę się trzymać tematu - każdy sklep ma oddzielny temat i w nim powinno się opisywac jego asortyment.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Chyba koniec?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ale że nikomu się nie chciało napisać o nowej lokalizacji Chmielu...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment