Calkiem niezle piwka na swieta nam dostarczyly polskie alkohole, grudziąc cały, sporo piwek z browaru Fortuna,jak i ciezko dostepny Lech Pils pojawił sie. I najwazniejsze ze na półkach nie brakuje tego co jest zawsze,
Łódź, Kopernika 19, Polskie Alkohole
Collapse
X
-
UWAGA::::
DZIS BYŁEM I WIDZIAŁEM KONSTANCIN DAWNE ZA 3 ZŁ, ZDROJOWE 2,5 MAZOWIECKIE, COS Z BROWARMI KRÓLEWSKIEJ, BROWARY Z WITNICY I KORMORANA))))MAUSUREN I INNE
WIDZIAŁEM TEZ SPORO PIWEK BELGIJSKICH. POLECAM ODWIEDZIC I SKOSZTOWAC MAZURA))I DAWNE... DO ZOBACZYSKA. POLSKIE ALKOHOLE NA KOPERNIKA 19
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nameles Wyświetlenie odpowiedziUWAGA::::
Następnym razem wyłącz Caps LockaSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzi- Zwierzyniec Pils i Premium (nigdy i nigdzie go w Łodzi nie widziałem, cena przesadzona - 2,20zł za 0,33l i to jeszcze promocja)Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Hej dawno mnie tu nie bylo, ale pojawilem sie bo po odwiedzeniu Polskich Alkoholi na Kopernika 19 popadłem w zachwyt.Słuchajcie...
Browar Fortuna
Czarnków
Lubuskie
Dawne
Naturalne 2 rodzaje
Jagiełło i magnus
Warmiak
Szlacheckie mocne
Mazur
Fuul Primator, Oryginal Pilsner Urqell 3 rodz Bazanta,4 Kozelki, 2 rodz Staropramen,Budvar tez niezly pokaz,Smadny Mnich,Gambrinus 3 rodz,Stella, Cały Amber kORMORAN I wITNICA,Utenos
Spory asrtyment piw Litewskich i Ukrainskich,I moj ulubieny Krakonos i Zipffer 0,66 po 4, 20)))
Zapomniałbym o ekstra dziewczynach które tam pracują.))))
Całkiem niezłe zakupy zrobiłem na Sylwestra))
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziMa ktoś może dokładny namiar na ten sklep, chodzi mi głównie o numer telefonu. Wspomagałem się google ale coś mi to marnie wyszło. Z góry dziękuję.Last edited by Maggyk; 2009-01-15, 13:01.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Do nabycia: Browar Fortuna, Czarnków Eire i Pils, Lubuskie, Jagiełło, Warmiak i Mazur, Boss z Witnicy, pełen przegląd Ambera, Kasztelany jasny i mocny, wszystkie Ciechany, Irlandzkie Mocne z Krajana. Do tego trochę piw z Czech + Obołony. Tyle mniej więcej spamiętałem, zakupy nader udane a obsługa zacna (pozdrawiam sympatyczną, znającą się na rzeczy panią)."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Przeprowadzilem dzis wywiad i w skrocie telegraficznym, browar Jagiełło, Grybów, RElakspol,Witnica Konstancin, Ciechanów,Kormoran,Sulimar,Łódzkie browary, Amber, Krajan,Lubelskie Zwierzyniec but 0,5),,Fortuna, Łaski Koreb, Połczyn Zdrój, sporo Czech i Słowacji , Litwy i Ukrainy Gorąco polecam Mozna nabyc 2 litry POrtera z Witnicy)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nameles Wyświetlenie odpowiedziUwaga w sklepie na Kopernika pojawił sie i jest w ciągłej sprzedazy GALERA STRONG chyba najtaniej w łodzi
Comment
-
Comment