Łódź, Kopernika 19, Polskie Alkohole

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nameles
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.09
    • 10

Calkiem niezle piwka na swieta nam dostarczyly polskie alkohole, grudziąc cały, sporo piwek z browaru Fortuna,jak i ciezko dostepny Lech Pils pojawił sie. I najwazniejsze ze na półkach nie brakuje tego co jest zawsze,

Comment

• nameles
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.09
      • 10

odwiedziłem wczoraj sklepikna kopernika i co sie okazało browar fortuna w pełnym asortymencie czarne, miodowe, komes, i 4 smoki a do tego browar jagiello !!!!!!
      zrobiłem wiekszy zapas))

Comment

• shafran
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2004.12
        • 14

jest żywe i kasztelan niepasteryzowany. Duży wybór innych piwek

Comment

• nameles
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2005.09
          • 10

UWAGA::::
          DZIS BYŁEM I WIDZIAŁEM KONSTANCIN DAWNE ZA 3 ZŁ, ZDROJOWE 2,5 MAZOWIECKIE, COS Z BROWARMI KRÓLEWSKIEJ, BROWARY Z WITNICY I KORMORANA))))MAUSUREN I INNE
          WIDZIAŁEM TEZ SPORO PIWEK BELGIJSKICH. POLECAM ODWIEDZIC I SKOSZTOWAC MAZURA))I DAWNE... DO ZOBACZYSKA. POLSKIE ALKOHOLE NA KOPERNIKA 19

Comment

• granat862
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2004.12
            • 945

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nameles Wyświetlenie odpowiedzi
            UWAGA::::
            Tylko tak nie krzycz
            Następnym razem wyłącz Caps Locka
            Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

• Seta
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2002.10
              • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzi
              - Zwierzyniec Pils i Premium (nigdy i nigdzie go w Łodzi nie widziałem, cena przesadzona - 2,20zł za 0,33l i to jeszcze promocja)
              Pewnie już po ptokach, ale powiem, że to taniej niż w Zwierzyńcu... Więc, bez : eeków:
              Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• nameles
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2005.09
                • 10

Hej dawno mnie tu nie bylo, ale pojawilem sie bo po odwiedzeniu Polskich Alkoholi na Kopernika 19 popadłem w zachwyt.Słuchajcie...
                Browar Fortuna
                Czarnków
                Lubuskie
                Dawne
                Naturalne 2 rodzaje
                Jagiełło i magnus
                Warmiak
                Szlacheckie mocne
                Mazur
                Fuul Primator, Oryginal Pilsner Urqell 3 rodz Bazanta,4 Kozelki, 2 rodz Staropramen,Budvar tez niezly pokaz,Smadny Mnich,Gambrinus 3 rodz,Stella, Cały Amber kORMORAN I wITNICA,Utenos
                Spory asrtyment piw Litewskich i Ukrainskich,I moj ulubieny Krakonos i Zipffer 0,66 po 4, 20)))
                Zapomniałbym o ekstra dziewczynach które tam pracują.))))
                Całkiem niezłe zakupy zrobiłem na Sylwestra))

Comment

• silvian
                  • 2008.08
                  • 727

Ma ktoś może dokładny namiar na ten sklep, chodzi mi głównie o numer telefonu. Wspomagałem się google ale coś mi to marnie wyszło. Z góry dziękuję.
                  "Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."

Comment

• Maggyk
                    Szara Adminiscjencja
                    🍼
                    • 2004.05
                    • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedzi
                    Ma ktoś może dokładny namiar na ten sklep, chodzi mi głównie o numer telefonu. Wspomagałem się google ale coś mi to marnie wyszło. Z góry dziękuję.
                    Faktycznie marnie czy telefon wyszukany nieaktualny? Ja znalazłam to przez Googla.
                    Last edited by Maggyk; 2009-01-15, 13:01.
                    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                    Piwo domowe -
                    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• silvian
                      • 2008.08
                      • 727

Numer działa, dzięki za pomoc.

Comment

• silvian
                        • 2008.08
                        • 727

Do nabycia: Browar Fortuna, Czarnków Eire i Pils, Lubuskie, Jagiełło, Warmiak i Mazur, Boss z Witnicy, pełen przegląd Ambera, Kasztelany jasny i mocny, wszystkie Ciechany, Irlandzkie Mocne z Krajana. Do tego trochę piw z Czech + Obołony. Tyle mniej więcej spamiętałem, zakupy nader udane a obsługa zacna (pozdrawiam sympatyczną, znającą się na rzeczy panią).

Comment

• nameles
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2005.09
                          • 10

Przeprowadzilem dzis wywiad i w skrocie telegraficznym, browar Jagiełło, Grybów, RElakspol,Witnica Konstancin, Ciechanów,Kormoran,Sulimar,Łódzkie browary, Amber, Krajan,Lubelskie Zwierzyniec but 0,5),,Fortuna, Łaski Koreb, Połczyn Zdrój, sporo Czech i Słowacji , Litwy i Ukrainy Gorąco polecam Mozna nabyc 2 litry POrtera z Witnicy)

Comment

• nameles
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2005.09
                            • 10

Uwaga w sklepie na Kopernika pojawił sie i jest w ciągłej sprzedazy GALERA STRONG chyba najtaniej w łodzi

Comment

• Jadoo
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2008.10
                              • 339

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nameles Wyświetlenie odpowiedzi
                              Uwaga w sklepie na Kopernika pojawił sie i jest w ciągłej sprzedazy GALERA STRONG chyba najtaniej w łodzi
                              O jezu Być może najtaniej ale co to jest??

Comment

• kogra
                                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                                • 2005.03
                                • 139

Piwo robione przez browar Fuhrmann - mocne 7% alk dla fanów ŁKS-u więc pewnie go nie kupisz

Comment

Przetwarzanie...
                                X