Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Zasady działu Sklepy z piwem
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
-
-
Nie doszukałem się zasad dotyczących sklepów zdezaktualizowanych, czyli takich, które:
1. przestały funkcjonować lub
2. przebranżowiły się lub
3. zawęziły ofertę piwną do tzw. masówki.
Takie tematy proponuję zamykać, choć w przypadku trzecim może to być działanie zbyt radykalne (wszak właściciel może powrócić do dobrego obyczaju zaopatrywania się w ciekawe piwo). Sugeruję więc oznaczenie takiego sklepu w temacie jakimś wyszukanym znacznikiem np. "[nic ciekawego]" albo "[brak piwa]" bądź "[tylko masówka]"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNie doszukałem się zasad dotyczących sklepów zdezaktualizowanych, czyli takich, które:
1. przestały funkcjonować lub
2. przebranżowiły się lub
3. zawęziły ofertę piwną do tzw. masówki.
Takie tematy proponuję zamykać, choć w przypadku trzecim może to być działanie zbyt radykalne (wszak właściciel może powrócić do dobrego obyczaju zaopatrywania się w ciekawe piwo). Sugeruję więc oznaczenie takiego sklepu w temacie jakimś wyszukanym znacznikiem np. "[nic ciekawego]" albo "[brak piwa]" bądź "[tylko masówka]"...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pomyślałem sobie, ze w sumie można by powrzucać sklepy z tego działu na Googlemaps, co znacznie ułatwiłoby znalezienie sklepu w obcym mieście
Stworzyłem przykładową mapę (na razie z dwoma sklepami.
Co o tym myślicie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lachim Wyświetlenie odpowiedziPomyślałem sobie, ze w sumie można by powrzucać sklepy z tego działu na Googlemaps, co znacznie ułatwiłoby znalezienie sklepu w obcym mieście
Stworzyłem przykładową mapę (na razie z dwoma sklepami.
Co o tym myślicie?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Ło tu masz coś takiego
W tym miejscu recenzje miejsc gdzie możemy się napić dobrego piwa... ogródki piwne, knajpki, puby, sklepy, importerzy, hurtownie i inne miejsca z piwem związane. Poddziały: Sklepy z piwem | Piwiarnie polskie | Piwiarnie zagraniczne | Hurtownie / Importerzy piwa | Handel i gastronomia | Poszukuję miejsca...Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lachim Wyświetlenie odpowiedziCo o tym myślicie?Last edited by Pankracy; 2010-04-17, 22:00.
Comment
-
Comment