Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wupasek
Łódź, Pomorska 116, Piwa Regionalne (kiedyś Zofmar)
Collapse
X
-
-
Udanych zakupów!!!
I zdajcie dokładną relację co nowego na półkach - dawno u Dziada nie byłem, a nie chce mi się gnać przez całą (rozkopaną ) Łódź, żeby zobaczyć, co tam ciekawego słychać.Comment
-
bylem dzisiaj i znowu zrobilem male zakupy
poza tym co wspominalem wczesniej zanabylem jeszcze :
Kaszebsczi Specjał - Ciechanow
Kartesci Zokonik - Ciechanow
Eire Ciemne - Czarnkow
ponadto dostalem cynk ze wkrotce bedzie duzy wybor czeskich piw np Zlaty Bazant (bedzie tez chyba Tmavy) czy Velkopopovicky Kozel, Staropramen, Opat itp
Na polkach jeszcze sporo towaruComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerUdanych zakupów!!!
I zdajcie dokładną relację co nowego na półkach - dawno u Dziada nie byłem, a nie chce mi się gnać przez całą (rozkopaną ) Łódź, żeby zobaczyć, co tam ciekawego słychać.
Co do piw zagranicznych tez jest bardzo dużo , ale my braliśmy tylko krajowe. Szefu trochę się denerwuje, że remont torowiska przy Pomorskiej potrwa do listopada, przez co jest utrudniony dojazd, ale te kilkadziesiąt metrów można spacerkiem dojść.
Oczywiście udziela fachowych porad i chętnie zawsze porozmawia ze stałymi bywalcami. Niepowtarzalny klimat, polecam wszystkim. I do tego daje super mocne reklamówki gwarantując jednocześnie, że nie ma prawa pęknąć .
Oto resztki tego co udało sie dowieźć do domu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezUff!!! Byliśmy, kupiliśmy, prawie wypiliśmy....
bo ja jestem od tej reklamowki co mi do niej szefu nawkladal 10 piw i kazal isc normalnie bo na bank nie peknie...Last edited by wupasek; 2006-09-14, 20:42.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wupasekhmm.. to moze Wy byliscie kolo 12 z duza czerwona torba?
bo ja jestem od tej reklamowki co mi do niej szefu nawkladal 10 piw i kazal isc normalnie bo na bank nie peknie...
Pod samym Tomaszowem policja nas chwyciła za szybką jazdę no i 300 zł poszło w niepamięć. Drogo piwko wyszło, nie ma co .Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezTak to my. Szefu szybko Ci wytłumaczył jak sie piwo nosi . To był dobry numer z tym "normalnie idź !!!". Wspominalismy w drodze do domu.
Pod samym Tomaszowem policja nas chwyciła za szybką jazdę no i 300 zł poszło w niepamięć. Drogo piwko wyszło, nie ma co .
i dokupilem pare sztukComment
-
Przejdźcie może na PW, bo zaczynacie odbiegać nieco od tematu chłopaki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Wracając zatem do tematu: rzeczywiście Marek (czyli Dziad, ale lepiej brzmi) utrzymuje ceny na niskim, nawet czasem bardzo niskim poziomie, kierując się zasadą: lepiej sprzedać więcej i trochę taniej. Co więcej, jest na tyle otwarty że swobodnie rozmawia, ile dokłada do Czarnkowa, a ile do Ciechana, chętnie opowiada jak ten cały handel wygląda od kuchni, nie smęci na okrągło "jakie to ciężkie czasy mamy", ale też i udowadnia, że sprzedaż piwa to nie są kokosy (o czym zresztą większość z nas wie). Fajny gość i niech mu ten interes idzie jak najlepiejComment
-
skończyły sie wakacje, kończy się remont Pomorskiej wiec wybór w sklepie coraz większy; większość stałych pozycji już jest; z nowych Regina Pils, Boner Mocny i Kujawiak; pojawia się też Gab Mocny i Belfast; gruby "sporowadził" też Porter, Mocne i Cork z ŁodziComment
-
-
z Łasku gruby raz spróbował i nie ma zamiaru sprowadzać - czemu sie osobiście nie dziwie
z nowości dzisiaj było sporo piw czeskich: Staropramen, Zlatopramen ciemny, Budwieser 1795, Louny jasne i ciemne oraz Basztowe 9% z Namysłowa (chiba jakaś nowość bo nie ma w dzienniku; jutro zakupie)Comment
-
pojawiły sie kolejne czeskie piwa: Holba Serak, Starobrno Medium, Kozel Cerny i jakiś jasny oraz jakiś Gambrinus - co ciekawe wszystkie kaucjonowane
z polskich doszedł Boner MocnyLast edited by Sokół83; 2006-11-15, 15:48.Comment
Comment