Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa
Łódź, Pomorska 116, Piwa Regionalne (kiedyś Zofmar)
Collapse
X
-
-
Oj pojawię się U Dziada już niedługo... Ostatnio często bywam w Łodzi, choć na razie nie miałem czasu na piwne wycieczki. Jednak po zapoznaniu się z ofertą stwierdzam, że kolejnym razem taki czas znajdę.
Jedno tylko pytanie wstępne - czy Pomorska jest daleko od Wólczańskiej, która jest dla mnie miejscem docelowym?*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
zależy w którym miejscu bedziesz na Wólczańskiej - bo ciągnie się ona, podobnie jak Pomorska przez pół Łodzi
http://www.mapa.lodz.pl/ - tu jest mapa Łodzi z numerami posesji
Comment
-
-
Witam.Byłem "U Dziada" i jestem mile zaskoczony .Ceny umiarkowane,ruch w sklepie duży.Kupiłem prawie wszystko co miałem w planie (oprócz Czarnkowa którego brakło)+parę dodatkowo(pszeniczne i Red House z Reginy i Stout z GABa) .Ogólnie piw polskich jest dużo,czeskich widziałem parę ( cenowo to ok.100% drożej jak w Czechach,no ale trza trochę zarobić).Porozmawiałem trochę z właścicielem który stwierdził,że do Czarnkowa dopłaca,ale sprowadza je dla stałych klientów,poza tym chce mieć asortyment jakiego nie ma w innych sklepach w Łodzi.PZDRmb WOS
Comment
-
-
poprawił się ostatnio wybór piw polskich - doszły: Regina Pils, Pszeniczne, Red House, Perła Mocna i Rotmistrz Mocny; jest też jakiś Mocne (8,1%) z Kormorana w litrowej butelce
Comment
-
-
Pils male piwo, Red- Housa na stestowanie, Dostepne u Dziada jest ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pils male piwo, Red- Housa na stestowanie, Dostepne u Dziada jest ?
w sklepie pojawił sie Brok Martin, Porter i KanclerzLast edited by Sokół83; 2007-03-04, 09:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83myśle że nie powinieneś pisać po powrocie z imprezy
Ba - nawet mnei wtedy troche ponosi i nie widze tego, co piszeciePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji w jakich godzinach jest otwarty sklep. Interesuje mnie szczególnie sobota.
Ps. Czy jest "u Dziada" lub w innym sklepie łódzkim Zodiak?
Comment
-
-
-
Poszukiwania Zodiaka wydzieliłam do nowego tematu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment