No to trza uderzyć na Łódź !!!
Łódź, Pomorska 116, Piwa Regionalne (kiedyś Zofmar)
Collapse
X
-
Właśnie wróciłem od Supermario, lżejszy o 50 zł. Ciężko się powstrzymać, gdy na półeczkach tyle belgijskich rarytasów. Będzie tego ze 30 różnych. A dodatkowo powiększył sie wybór w butelkach 0,75-3 l. Marek był już drugi raz w Belgium's Best i stąd to znaczne powiększenie oferty. Widok tych półek z Belgijskimi specjałami wywołuje u mnie szeroki uśmiech na twarzy
A będzie tego jeszcze więcejComment
-
Byłem w środę. Na belgijskie bałem się nawet patrzeć...
Kupiłem Reginę(!!!) Pszeniczną i Red Housa; Słoczą Głowę i Dark Ale ze Starego Krakowa; Złote, Czerwone i Czarne Smoki z Fortuny. Oczywiście nie po 1 szt...
Generalnie sklep mnie powalił asortymentem i bardzo przystępnymi cenami.
Po wyjściu zaczełem pluć sobie w brodę że kupiłem tylko 6 Reginek (1,3zł) - to pewnie ostatni raz w życiu (chociaż może uda mi się jeszcze za tydzień tam dostać )...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
z Reginy zostało Pszeniczne i Red House
z nowych piw jest Heban z Browaru Mieszczańskiego w Budziejowicach (11,8 Blg; 5,0%, co ciekawe został napis "pierwsze polskie czarne piwo" i "pierwszy browar polski browar specjalności" :/ )
przy okazji nowej dostawy Fortuny będzie ichniejszy PorterLast edited by Sokół83; 2007-04-30, 18:05.Comment
-
Pojawił się Zwierzyniec z Lubelskiej Perły, nadal dostepny Red House z Reginy.
Pod dostatkiem niepasteryzowanego Ciechana oraz Grudziądza.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Comment
Comment