Łódź, Pomorska 116, Piwa Regionalne (kiedyś Zofmar)
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi -
w sklepie kolejna porcja nowości, m.in.:
- Opat 5,5%, 6% oraz świąteczny polotmawy 17o 6,6%
- Vyškov, Březňák
powrócił Ciechan Porter w 0,33Comment
-
Znalazłem w kolekcjonerstwie coś takiego . Pierwszy raz widzę browarową etykietę świąteczną z życzeniami nie od browaru tylko od konkretnego sklepu. Ciekaw jestem jak technicznie załatwia sie coś takiego, ale to czysta ciekawość. A praktycznie to chciałbym mieć taką w kolekcji. Może ktoś ma na zbyciu, ewentualnie mogę zaproponować w zamian inną świateczną ciekawostkę.Comment
-
kolejna porcja nowości, m.in:
- Staropramen Leżak i Granat (3,30zł i 3,50zł)
- Zlatopramen 11o
- Novopacke, Granat (2,70zł)
- Plzeňský Prazdroj, Klasik 3,8% (etykieta tak sama jak tu http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=53864)
- Trutnov, Krakonoš Vanocni 12o i 14o
- Staropramen, Branik
- Utenos, Premium Lager (Utenos, Beer) 2złComment
-
.
Cena, bodajże 24.90 pln ?
Jak zdobęde aparat to zamieszcze zdjęcia.Ostatnia zmiana dokonana przez tomaniu86; 2008-01-04, 16:02.Comment
-
Byłem wczoraj w ZOF-MARZE zrobiłem wiekszy zapas. Limitowany Ciechan na który tworzyła sie społeczna kolejka można kupić bez problemów za 25 zł. Polecam czskie piwa z browaru Chodowar szczególnie Skalni Lezak i w/g mnie "rewelacja miesiąca" Naturalne Niefiltrowane z browaru w Gośiszewie
Oby więcej takich sklepówComment
-
nowości:
- Konstancin: Dawne Np 2,20zł, Mazowieckie Mocne i Specjal, Warszawiak Mocny
- Bosman: Full i Specjal
- Krusovice Imperial 3zł
- Platan Premium 5,1%
- Litovel 13o 3zł
+ kilka z Niemiec po 3-4zł
wrócił m.in.
- Bakalar
- Zlaty Bażant ciemny 3,50złOstatnia zmiana dokonana przez Sokół83; 2008-01-23, 14:33.Comment
-
z nowości m.in:
- Jihlava, Telčsky Zachariáš
- Jihlava, Jihlavsky Grand 18°
- Krušovice, Mušketýr
- Lobkowicz, Kníže světlý ležák
- Trutnov, Krakonoš Světlý Ležák 12°
poza tym wróciło sporo piw z Czech oraz Ciechanów PorterComment
-
lokalizacja sklepu:
Mapa Polski Targeo - najdokładniejsza mapa Polski z adresami punktowymi i wyznaczaniem trasy w korku
w sklepie pojawiły się m.in.:
- Černá Hora, Ležak
- Staropramen, Branik
- Starobrno, Hostan
- Koreb, Miodowe
- Bałtika Porter 6,5zł
- Bałtika, Bałtika 3 (Classic) 6zł
- Łódzkie Mocne 2,50zł
- Zwierzyniec Carmell
- Konstancin, Bardzo Mocne
poza tym:
- jak zwykle sporo różnych Czechów i kilka ze Słowacji (m.in Steiger z gołymi babami)
- wróciło sporo piw niemieckich (m.in Jever, Hopf pszenny, Paulaner Salvator), jest też kilka nowych (m.in. Flensburger Pilsener)
- Staropolski Porter i Portos oraz piwa z Gościszewa i Konstancina zagościły już chyba na stałeComment
-
gadałem z właścicielem 2 dni temu, zaczym jeszcze pojawiła się oficjalna informacja o Grandzie, i mówił, że w ogóle będzie próbował ściągnąć Złote Lwy i Harde, więc myślę, że wraz z nową dostawą z Ambera na dniach przyjdzie i PorterComment
-
Łódź Sklep"Piwa Regionalne" Pomorska 116
Wielu z Was polecać tego sklepu nie trzeba,bo znany doskonale i lubiany.Tym,którzy nie znają,a piwo lubią i to nie tylko to,które zobaczyć w reklamach można,serdecznie wizytę zalecam.
http://zofmar.pl/ to tak dla tych,którzy zanim wejdą do sklepu nogami,najpierw chcieliby wejść palcami
Więc cóż mogę polecić,zastanówmy się... (będę pisał z głowy,więc zapewne wymienię te,które mi najbardziej smakują):
Polskie Regiony:
Ciechanów (wiadomo), Grudziądz (wiadomo)Browar Amber, Browar Fortuna,Browar Łódź (co w Łodzi dziwne i trudne do znalezienia),Browar Łask, Browar Konstancin,Browar Witnica,Browar Warszawski i inne jeszcze mniejsze,których nazw nie pamiętam. Oczywiście w większości przypadków pełen asortyment
Czeskie i Słowackie Regiony: Chodovar, Skalak, Svitliany, Kozel, Staropramen, Zlatopramen, Opat, Klaster, Brezniak, Marina, Regent, Novopackie, Primator, Putnik, Holba, Cambrius, Zlaty Bazant, Radegast, Smadny Mnich,....eee... pomysły mi się kończą,reszta asortymentu na stronie www.
Niemieckie Regiony:strona www (nie jestem w Niemcach najlepszy, ale też tego sporo)
Oprócz tego jeszcze jest Belgia,Litwa i Ukraina i tego też jest sporo.
Duży wybór pszenicznych piw polskich,czeskich i w szczególności niemieckich.
A co najlepsze cenowo są chyba nie do pobicia.BartComment
-
Ten sklep jest już tutaj opisany:
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment