a są może dostępne jeszcze zestawy ze szklanką faustusa?
Łódź, Pomorska 116, Piwa Regionalne (kiedyś Zofmar)
Collapse
X
-
Czy ten przybytek jest otwarty w niedziele? Jeśli tak, to w jakich godzinach?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzy ten przybytek jest otwarty w niedziele? Jeśli tak, to w jakich godzinach?Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziWitam.Czy są dostępne piwka z Konstancina,Zwierzyńca,Jagiełły,Koreba? PZDR
W sklepie pojawiły się wszystkie trzy piwa z browaru Chimay. Wcześniej ich nie spotkałem.
Prawdopodobnie w ciągu kilku dni powinienem zajrzeć do Zofmaru, więc sprawdzę jak z tym kwakiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzy ten przybytek jest otwarty w niedziele? Jeśli tak, to w jakich godzinach?Bart
Comment
-
-
Dzięki, może zdążę
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nowości w sklepie
Nabyłem dziś drogą kupna kilka nowości.Pierwszy raz w Zofmarze,tak więc:
1.Bazyl Mocny-Browar Relakspol,Kraków 7,8vol.
2.Pilsweiser 14% (6,2vol.) -Browar Grybów
3.Pilsweiser 12% (5,2vol) - Browar Grybów
4.Svijany-Baron (6,5vol)-Czechy "bez pasterizacke"(tego już piłem,naprawdę dobre jasne)
5.Svijany-ciemne 13%(5,2vol.)-Czech "bez pasterizacke".
Wygląda zachęcająco.Niebawem skosztuję,to podzielę się opinią.Puki co mogę jedynie w ciemno polecić.Polecić "w jasno"mogę jedynie Svijanego-Barona,bo tego już kosztowałem i naprawdę mi zasmakował(zdobywca srebrnego medalu jako piwo Czeskiej Republiki 2008,złoto zdobył jego ciemny kolega z tego samego browaru).Bart
Comment
-
-
Nowości w sklepie-konsumcja
Właśnie konsumuję Bazyla Mocnego z Krakowa.Teraz już mogę polecić z pełną odpowiedzialnością.Bardzo fajne piwko,ponoć jeszcze jest,choć schodziło jak ciepłe bułeczki.Czyżby klienci Zofmaru byli złaknieni nowości?? (sam znam dość sporą część asortymentu powiedzmy "stałego",ale i tak nie wiem jak można by znać całość).Bart
Comment
-
-
A ja się pytam jak to jest możliwe, że w Zofmarze amberowskie Żywe kosztuje 2.70 (sic!), a w Trójmieście i okolicach dostać poniżej 3.40 nie sposób, przy czym przeciętnie cena wynosi 3.60-3.80??
Comment
-
Comment