Mam uprzejmą prośbę do właścicieli i pracowników, aby niezdecydowanym (acz świadomym) klientom nie "wciskali" jako pysznych piw, których termin przydatności kończy się za 4-5 dni. Albo żeby chociaż uczciwie o tym uprzedzali. Spotkało to Moją Ulubioną Żonę bodaj w listopadzie - namówiono ją na 4 butelki Pilsweisera (zostały 4 dni do końca terminu), a ostatnio Moją Ulubioną Matulę - czeski Zubr (5 dni do końca terminu). Dziękuję ;-)
Zami a jak się nazywa to piwo - w Belgii na nie blondyna wołają? Masz to może u siebie na sklepie lub na hurtowni? I czy masz Primatora bezalkoholowego?
Belgijska blondyna??
La Trappe Blond
Ename Blond
Leffe Blonde
Aktualnie (tak jak w przypadku piw niemieckich) czekamy na realizacje własnego importu. Później atak na importera. Uzupełnienie zapasów belgijsko-niemieckich na przełomie przyszłego tygodnia. O przyjedzie poinformuje na forum.
Zofmar - hurt-detal
Łódź, ul. Pomorska 116
Godziny otwarcia:
pon-sob: 900-2100
niedziela: 1200-2000
Jesteśmy na facebook`u (ZofMar Łódź)
GG: 36639313
Czy przed sklepem lub w bezpośrednim sąsiedztwie są miejsca parkingowe? Czy zapowiadana dostawa na przełomie przyszłego tygodnia, będzie już może dostępna w najbliższy piątek? Lub inaczej - jaki jest na dzień dzisiejszy stan ilościowy jeśli o rodzaje piw z Belgii i Niemiec chodzi? Będzie w czym wybierać, gdyby wspomniana dostawa nie dotarła na piątek?
Comment