Obecnie w sklepie tylko 2 rodzaje piwa: Mocne i Porter. Tylko pucha. Tragedia.
Łódź, Północna 35, Sklep Firmowy 5 - przy browarze
Collapse
X
-
W sklepie firmowym na Północnej (przed bramą browaru) stwierdzono dzisiaj, co następuje:
* Porter 22% - (4zł)
* Mocne 14,5% - (2,85 zł)
* Malinea Fields / malinowe - (2,35zł)
* Glob Specjal 12,5% - (2,45zł)
* Glob Premium 10,5% - (2,20zł)
* Karmelowe (1,65 zł)
Same puszki niestety, ale porterka dużo, z datą do sierpnia.
Dla mnie, po tej jesienno-zimowej biedzie, mega zaskoczenie. Globów to ja chyba od roku nie widziałem (a Specjala chyba od dwóch lat), dostępne są obecnie wszystkie marki własne browaru poza Corkiem i zielonym Lodwarem.♪♫
♫
Comment
-
-
Na lato - poszerzenie asortymentu:
* Wow! Imbirowe - 2,35
* Wow! Malinowe - 2,35
* Lodwar 9° - 1,95
ciągle dostępne Karmelowe za jedyne 1,65 - i jest to niestety jedyne piwo butelkowe dostępne w sklepie. Globy, Mocne i Porter w dużej ilości, ceny bez zmian.♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zybex Wyświetlenie odpowiedziCzy ten sklep jest dalej czynny?
Ja do sklepu zawitałem po 15 latach...
Wszystko jest, znaczy sie Porter poszedł na pierwszy ogień.
Konserwa, 4pln, termin przydatności 20.11.14 !
Nawet żałuje teraz bo "trzeba było zgrzewkę kupić.. ale nie ryzykowałem po tak długiej nieobecności a degustatora na fotelu pasazera nie było.
Około 10 produktów do wyboru.
PS. Pani chyba krzyzówkę rozwiązywała wiec jakichś kolejek nie ma sie co obawiać
Misza
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziKurka, pech, że akurat będę w poniedziałek... a zapas Portera się kończy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziTo może podjedź do Zofmaru-hurtowni? Nie powinno chyba być dużo drożej.
Comment
-
-
jeśli miałbyś problemy z czasem i nie zdążył na Niciarkę to w każdym Tesco w Łodzi dostępne są piwa z BŁ ( nie chodzę do marketów, ale wiem, że mają podpisaną umowę )Łódź ul. Kruczkowskiego 22, poniedziałek - niedziela 9.00 - 23.00
Filia Łódź ul. Bartoka 43, poniedzialek - sobota 7.00 - 22.00, niedziela 9.00 - 22.00
Serdecznie zapraszamy do naszych sklepów
http://www.facebook.com/strefapiwagael
nasze motto:
" żeby poczuć smak piwa należy wypić co najmniej 3 piwa "
Comment
-
Comment