Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
Łódź, Północna 35, Sklep Firmowy 5 - przy browarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziTiaaa, Pancerny piwa opisuje a nie doprosisz go żeby fotę dodał...
W adremie - porterówkę bym nastawił, ma-wać, a tu podstawowego składnika ni ma...
Tzn "ma", ale z dobrą datą (15.10.15), więc troszku szkoda... .
Comment
-
-
Witam
Czy wiecie może coś na temat kiedy zostanie otwarty sklep przy browarze? Byłem tam wczoraj i nadal jest kartka "remont". Trochę to już długo trwa, tak jakby nie mieli w planie go otworzyć. Jeśli ktoś ma informację kiedy mają go otworzyć, albo chociaż gdzie można kupić piwka proszę o info.
pozdrawiam
Comment
-
-
Wygląda na to, że Browarowi Łódzkiemu wystarcza dystrybucja w Aldich i innych tanich sklepach. tam musisz szukać. Są jeszcze w Carrefourach (Junaki) i czasem w Leclercu (Mocne i Porter)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Sklep przy browarze znów działa W środku jest nieco odświeżony, na ladzie leżą ulotki reklamowe, na półkach z tego co pamiętam: porter, łódzkie mocne, glob, tygrys, tekiza, lodwar, ludowe i jakieś smakowe piwa, część w lodówkach, niestety wszystko w puszkach. Można też kupić firmowe szkło, jakaś szklanka i dwa rodzaje kufli niestety brak kufla o pojemności 0,5.
Comment
-
-
Nie wiem czy było
Sklep czynny tak:
wt-pt: 10-18, sb: 9-17
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dawekk Wyświetlenie odpowiedziMożna też kupić firmowe szkło, jakaś szklanka i dwa rodzaje kufli niestety brak kufla o pojemności 0,5.
Dostępne wzory:
Wszystkie kufle/szklanka w cenie 20 zł/szt.♪♫
♫
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziDziała.
Godzin otwarcia nie pamiętam
Comment
-
-
Witam Łodziaki. Od jakiegoś czasu szukam na różnych stronach i znaleźć nie mogę w łodzi żadnego sklepu z piwem "z beczki do buteleczki" czyli miejsce gdzie sprzedaliby mi piwko z nalewaka do butelki pet. Czy są w łodzi takie miejsca? jeżeli tak to dajcie dokładny adres bo ja nie jestem z łodzi.
Pozdro Tadeo.
Comment
-
-
Sklep z dużą powierzchnią jak na asortyment, który można obejrzeć zza lady. Pani sprzedawczyni zatem musiała opwoadać o piwach w puszkach. Było mniej więcej tak: to jest lager 2 proc. alk., to lager 4 procent, to lager 6 procent, to lager z takimi owocami, to lagaer z innymi owocami Kupiłem dwie puszki, ładne. Zawartość nieładna
Comment
-
-
Sklep jest całkiem sympatycznym reliktem czasów minionych, poza tym, moim zdaniem, zaskakująco pasuje do Browarów Łódzkich .
Zaglądam tak, jak jestem w pobliżu (z reguły po jakieś 6-10 puszek portera...), czasem z ciekawości dokupię coś innego. Ot, dusza badacza...
Z reguły jestem tam jedynym klientem, ale często też spotykałem innych ludzi. Raz staliśmy z dwadzieścia minut przed sklepem, bo pani "wyszła do biura" (tak twierdził portier opodal).
Comment
-
Comment