Łódź, Północna 35, Sklep Firmowy 5 - przy browarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • borsuklodz
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.04
    • 26

Nawet nie wiedziałem, że poza Porterem tam coś jeszcze kupić można. Zresztą w żadnym sklepie nie widziałem tych puszek ze zdjęcia, ciekawe gdzie tym handlują...

Comment

• darekd
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍺🍺🍺
      • 2003.02
      • 12754

Dlatego kupiłem te puszki. Kolekcjonerzy puszek znajdą tam ciekawostki. Sklep jak napisał Pancernik to fajny relikt. Jednak jak reszta piw jest taka jak te ze zdjęcia, to poza porterem realny wybór jest znikomy.

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Macedonia Północna., Skopje, Maksim Gorki 25/4, Pivoteka Sakam Pivo.
        bastion
        Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...
        2024-06-11, 20:06
      • dadek
        Worms, Am Rhein 3, Hagenbräu
        dadek
        Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...
        2022-10-30, 20:12
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
        dadek
        Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
        2025-02-09, 23:58
      • dadek
        Schwetzingen, Schlossplatz 1, Schwetzinger Brauhaus zum Ritter
        dadek
        Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
        Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...
        2022-10-26, 22:37
      • e-prezes
        Macedonia Północna, Skopje, 11 October / Squere Macedonia, Kolectiv
        e-prezes
        Lokal rodzinny rodziców właściciela Old Town Brewery na starówce. Tu też mamy ścianę z 6 kranami z piwem Temov Old Town Craft Brewery. Ceny podobne 230 mkd za stouta. Jest klima. Można przysiąść i oglądać fontanny.
        Btw, jest jeszcze trzeci lokal ale poza miastem.
        2019-06-27, 17:04
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...