Właśnie pokazało się piwko z konstancina Dawne Niepasteryzowane, Konstancin Mocny i jeszcze jakieś dwa rodzaje...
Łódź, Tatrzańska 61, Piwne Rozmaitości
Collapse
X
-
Byłem w sklepie na Tatrzańskiej 61. Patrząc na asortyment piw jakie są w sprzedaży należy się cieszyć, że w Łodzi mamy kolejny sklep specjalistyczny z piwem. Może nie dorównuje on jeszcze ZOF MAR-owi ale mam nadzieję że będzie mu deptał po piętach w palecie oferowanych piw i cenowo. W końcu nie ma nic lepszego dla klienta jak zdrowa konkurencja na rynku. Właścicielom życzę aby sklep rozwijał swoją ofertę i przynosił im zyski. Pzdr.
Comment
-
-
Zaintrygowała mnie wymiana zdań na temat sklepu na Kopernika, wiec sam tam zajrzałem. I musze przyznać, że jestem mile zaskoczony. Nie mogę z Tobą grabol się zgodzić. Fajny sklepik. Fachowa i rzetelna obsługa. Masa piw niepasteryzowanych. I bardzo szeroki asortyment. Niszowemu jeszcze troszkę rakuje. Ale życzę powodzenia.
pozdrawiam
Comment
-
-
Proszę się skupić na opisywanym sklepie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziProszę się skupić na opisywanym sklepie.
Comment
-
-
Łódź, Tatrzańska 61, Piwne Rozmaitości
Sklep na Zarzewiu w asortymencie spory wybór polskich i zagranicznych piwek a wśród nich:
- komplet z Czarnkowa, Grudziądza, Ciechana np. "zielony" po 2 zł
- VAN PUR, Perła, Łomża i Zwierzyniec i jakieś jasne łódzkie portera niestety brak
- spory wybór piwek z browaru Felsen (butelki z nakrętkami)
- niespasteryzowany Bernard w cenie trochę ponad 4 zł
oraz Książęce z Tychów.
Comment
-
-
Przypomiałem sobie, że na półce można znaleźć jeszcze piwka z KOREBA, z Połczyna Zdróju oraz Leżajsk Pełne.
Comment
-
-
Łódzkiego Portera nie ma bo podobno Browary Łódzkie mają problem z rozlaniem go do butelek, tak samo jak Mocnego, chyba coś z linią. Na Tatrzańskiej jest także Konstancin, w tym tygodniu ma być Kormoran i Witnica. Bywają 5 litrowe bańki niepasteryzowanego z Korebu - polecam, super piwko!
Comment
-
-
Ostatnio pomieszkiwałem w Łodzi częściej niż w domu. Hotelu na Tatrzańskiej nie polecam ale za to jest blisko Rozmaitości
Trochę dziwię się szanownym Przedmówcom, przedkładającym nocny pod blokiem od przedmiotowego po drugiej stronie
Obsługa jest OK. Na półkach też spory wybór."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Sklep ten poleciła mi pani z działu marketingu Browaru Łódzkiego gdy pytałem o możliwość zakupu ich piw w Łodzi (sklepy firmowe BŁ do końca stycznia są nieczynne z powodu urlopów).
Rzeczywiście, wybór jest bardzo dobry a pani sprzedawczyni kompetentnie doradza mniej wyrobionym klientom (troszkę poprzebywałem w sklepie oczekując na kolegę, więc mogłem wyrobić sobie pogląd). Z polskich piw, oprócz interesujących mnie Łódzkich (także obecny Porter), przegląd liczących się browarów dla prawdziwego piwosza: Ciechan, Czarnków, Fortuna, Jagiełło, Koreb, Kormoran, Kiper (także Cornelius), Namysłów. Z tych browarów można było kupić praktycznie komplet ich asortymentu. Poza tym jeszcze dostępne były 2 rodzaje Grudziądzkich lecz, jak powiedziała ze smutkiem pani, to już zupełna końcówka.
Czechy też dobrze reprezentowane kompletami piw z takich browarów jak: Černá Hora, Primátor, Svijany, Zlatopramen, oraz poszczególnymi gatunkami: Starobrno, Budvar, Radegast, Kozel i słowacki Smädný Mnich. Oczywiście dobrze reprezentowana Ukraina i kraje zachodnie ale niestety nie zapamiętałem wszystkiego. Sklep wart polecenia.
Comment
-
-
Odwiedzając znajomych obowiązkowo zajrzałem do tego sklepiku, wybór jak zwykle rewelacyjny oprócz wyżej wymienionych piw obecnie można dostać Hajduka, Twierdzowe i czerwonego Racibora oraz dwa Lachy z Grzybowa a także Brackie z Cieszyna i Zwierzyńca z Perły w bardzo dostępnych cenachLast edited by Maremali; 2009-09-06, 20:39.
Comment
-
Comment