Piotrków Trybunalski, Słowackiego 93, Świat Piwa/obok uczelni (zamknięte)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piotrkow
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.08
    • 98

Wczoraj dodatkowo przybyła nowa dostawa świeżutkich Corneliusów, pewnie równie świeże lecz mniej atrakcyjne Beczkowe Mocne i Małe Mocne oraz Łomża N/P w butelce 0,5l.

Comment

• Piotrkow
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2010.08
      • 98

Coś z piwek na specjalne zamówienie będę mógł zabrać do Cieszyna na giełdę !

Comment

• Piotrkow
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2010.08
        • 98

Potencjalnych klientów informuję iż jesteśmy w stanie ( jeśli będzie to tylko możliwe)sprowadzić na specjalne zamówienie piwa z browarów Frankonii i Bawarii. Zainteresowanych specjalnymi zamówieniami zapraszam na PW.

Comment

• Piotrkow
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2010.08
          • 98

Do naszej oferty dołączyliśmy kolejne piwo, które będziemy sprowadzać na specjalne zamówienia. Będzie to piwo z browaru Kulmbacher Kommunbrau- w dwóch wersjach Hell i Bernstein. Piwo ma bardzo krótką przydatność (około 14 dni) z tego też powodu bedzie sprzedawane tylko i wyłącznie w takiej formie. Więcej informacji na PW.

Comment

• Piotrkow
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2010.08
            • 98

Na półki wróciło Maćkowe z P.T . Debiut w sklepie ma również napitek zwany Lubuskim Zielonym . Dodatkowo wrócił pyszniutki Vita malz! Zapraszamy serdecznie.

Comment

• Piotrkow
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2010.08
              • 98

Na półki powrócił Czarnków ( Noteckie Eire, Noteckie, Walońskie). Dodatkowo sporo Czech. Primator Pszenica , Double, 21- których to od kilku tygodni nie mieliśmy w ofercie. Dodatkowo Krusovice 10. Lezak, Starobrno Lezak i 10. Zapraszamy

Comment

• Piotrkow
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2010.08
                • 98

Dziś dojechało sporo swieżutkich piwek min. Witnica ( Gorzowiak Ciemny, Jasny, Slow Lime, Lubuskie Zielone) Nakło ( Trzeciewnica) Porter , Nakielskie Ciemne, Ciechanów Maciejowe. Zapraszamy.

Comment

• Piotrkow
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2010.08
                  • 98

Od wczoraj dostępne są piwa Bearnard Pils , TwELve - Bierzwienna, oraz Bearnard Porter z Trzeciewnicy. Zapraszamy!

Comment

• Piotrkow
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2010.08
                    • 98

W nowej dostawie dotarło trochę ciekawych rzeczy min. Belfast, Kaper, Ciechan 22Porter, Konstancin Mocny...

Comment

• pawe1987
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2010.09
                      • 4

Będąc w niedziele w Kinie w Piotrkowie przypomniałem sobie o tym sklepie. Niestety pocałowałem klamkę. Czy ktoś wie gdzie jescze można kupić piwo regionalne w Piotrkowie bo bywam regularnie ale tylko w Niedziele:/ Chodzi generalnie o piwo krajowe. Pozdrawiam

Comment

• Piotrkow
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2010.08
                        • 98

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawe1987 Wyświetlenie odpowiedzi
                        Będąc w niedziele w Kinie w Piotrkowie przypomniałem sobie o tym sklepie. Niestety pocałowałem klamkę. Czy ktoś wie gdzie jescze można kupić piwo regionalne w Piotrkowie bo bywam regularnie ale tylko w Niedziele:/ Chodzi generalnie o piwo krajowe. Pozdrawiam
                        Jeśli będziesz w Piotrkowie uprzedź mnie ! Otworzę specjalnie dla Ciebie sklep. Będziesz miał pytania pisz na PW!

Comment

• Piotrkow
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2010.08
                          • 98

Pojawiło sie kilka nowości zza południowej granicy. Pivovar Poutnik Pelhrimov, Varnsdorf Kocour Lezak, Cerna Hora Modra Luna i Kvasar, Klaster Premium , Krakonos Lezak.

Comment

• Piotrkow
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2010.08
                            • 98

Jutro powinny się pojawić nowości z browaru Kormoran. Serdecznie zapraszamy!
                            Ostatnia zmiana dokonana przez Piotrkow; 2010-10-07, 14:57.

Comment

• Piotrkow
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2010.08
                              • 98

Od soboty w sklepie znów pojawił się Lwówek . Dodatkowo nowości z Kormorana, Magnus Czekoladowy i Miodowy. Ponadto Awiatik ze wspominanego już Olsztyna i pozostałe piwa w owijkach z Krajana.

Comment

• Pancernik
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2005.09
                                • 9797

Obiecałem miłej Pani (Julita?), to napiszę. Byłem w sobotę, specjalnie śmignąłem jakieś 110km (w obie strony).
                                Mały, niepozorny sklepik w suterenie, za to (tak myślę) położony w dobrym punkcie miasta (świadczy o tym niejaki kłopot z parkowaniem ).
                                Ogromnym plusem jest możliwość samodzielnego "pogrzebania w piwach", co, zwłaszcza przy piwach zagranicznych, ma duże znaczenie przy podejmowaniu decyzji o kupnie.
                                Spory wybór piw niemieckich (głównie Bawaria, w tym Frankonia) z małych browarów. Po to pojechałem . Ceny, biorąc pod uwagę, że to nie są piwa marketowe, i to, że jakoś trzeba je do Piotrkowa teleportować, akceptowalne.
                                Było także trochę ciekawych piw czeskich i krajowych, ale nie będę się rozpisywał, bo nie po to pojechałem... Ponieważ zrobiłem spore zakupy, trafił mi się miły gratis "od firmy", już wypity i oceniony .
                                Sklep wart odwiedzenia, może nie na codzienne zakupy, ale gdyby ktoś chciał zrobić np. zapasy wędzonek (pitnych!) na Święta, polecam. Bardzo miła Pani - pozdrawiam!

Comment

Przetwarzanie...
                                X