Jako że akurat w sobotę miałem wolne umknęła mi wizyta Pancernika( może następnym razem uda się pogadać) . Widzę jednak że jest zadowolony z wizyty w sklepie więc super. Zapraszamy ponownie! Sz
Ostatnia zmiana dokonana przez Piotrkow; 2010-10-19, 13:35.
Ostatnio w sklepie pojawiło się kilka nowych pozycji min. Bocki- Meinel; Weizenbock , Doppelbock, Jacob Familienbrauerei -Weissbier , Hell, Pottenstein - Dunkel, Ur Hell, Altfrankisches Bauernbier Dunkel.
Z krajowych wytworów dziś zawitały świeżutkie Corneliusy, swój come back zanotował Porter Warmiński, Krzepkie. Po raz pierwszy w sklepie zjawiło się Piwo Tradycyjne z mało tradycyjnego Jabłonowa.
Wracając ze stolycy nie umiałem się oprzeć i zajrzałem: Naprawdę warto !
Pierwszą chwilę zachowywałem się jak turysta w muzeum .
Szczęka oczywiście cały czas na dole .
Moja ponadsiedemdziesięcioletnia ciocia nabyła 6, a ja 20 różnych (+2 gratis - dziękuję).
Dlaczego do Piotrkowa jest tak daleko z Katowic ?
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Kilka dni temu pojawiło się Twierdzowe. Ponadto nowość z Trzeciewnicy Twister Grejfrutowy( pisownia z etykiety ), Konstancin Żytnie. Wróciło Krzepkie , Podpiwek. Z Czech Rohozec - Podskalak, Rezany, 11%, Nealko, Primator Premium, Zlatopramen. Za moment wjadą Bocki . Poinformuje z jakich browarów...
Na półkach zagościł Krug Brau Bock . Z wyrobów krajowych Kormoran . Sporo ciekawostek z Litwy Vilniaus Alus(0,33 i 0,5), Sventinis, - pszenica, jasne i ciemne, Solaus i Patulo, Kanapinis Alus z Poniewieża, J.O Boiko Birżu. Większość w wersji niefiltrowanej.
Sorka za sobotnią lakoniczność, ale tak to jest, jak się (całkiem niepotrzebnie...) do sklepu z piwem małżonkę zabiera . Ona chciała kupić tylko fotel... . Za wędzony bonusik raz jeszcze dziękuję .
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...
Comment