Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xborsuk
Wyświetlenie odpowiedzi
Piotrków Trybunalski, Słowackiego 93, Świat Piwa/obok uczelni (zamknięte)
Collapse
X
-
Od kilku dni dostepny jest Rycerz z Gościszewa, Karmelowe z Łodzi , Fuhrmann z Połczyna, Złody Denar Chmielowy z Namysłowa jak również Wiśnia Lubuska i Lubuskie Zielone w zupełnie nowesz szacie graficznej. Przewinął się też Porter z Łodzi w wersji puszkowej niestety w małej ilości. Prawdopodobnie pojawi się w sobote.
Comment
-
-
Spora ilość debiutujacych na półkach piw z Niemiec- Diebels , Maisel's Dunkel, Lowenbrau Premium Pils, Lowenbrau Original, Boheim Flinderer(Pegnitz), Weltenburger Kloster Asam Bock (Jak głosi etykieta z najstarszego bo założonego w 1050 roku browaru Klasztornego) , Schlenkerla Weizen, Leikeim Schwarzes, Leikeim Weisse, Leikeim Landbier, Jacob Weizen Bock(Bodenwohrer). Ponadto kilka rzeczy powróciło na półeczki po przerwie np. Scherdel Free, Friedenfelser Hefe- Weizen.
Comment
-
-
Pojawiło się również troszkę piw z Czech. Niestety w niewielkich ilościach i z browarów raczej dużych- Krusovice Musketer, Krusovice Cerne, Radegast Original i Premium, Primator( Stout, Weizen, Double 24, EPA), Mestan, Budweiser Tmave oraz Breznak w butelkach 2 l. Zapraszamy...
Comment
-
-
Dziś miałem wyjazd służbowy na południe. Wracając zjechałem pare kilometrów i wpadłem do sklepiku. Po fotkach jakie widziałem myślałem że jest większy, ale i tak wybór bardzo dobry. Ja skupiłem się na krajowych i czeskich. Zakupiłem kilkanaście buteleczek. Bardzo miły kolega obsługiwał, trochę pogadaliśmy i na koniec dostałem pare bonusów
PS 1 Aha.... Koźlaka z Witnicy można jeszcze sprzedawać... trzyma się na dobrym poziomie
Pozdrawiam i do miłego. Przy kolejnej eskapadzie na południe napewno nawiedze sklep.
PS2 A tak nie wiele brakowało, a przez to ciastko by mnie omineły tak udane zakupy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziDziś miałem wyjazd służbowy na południe. Wracając zjechałem pare kilometrów i wpadłem do sklepiku. Po fotkach jakie widziałem myślałem że jest większy, ale i tak wybór bardzo dobry. Ja skupiłem się na krajowych i czeskich. Zakupiłem kilkanaście buteleczek. Bardzo miły kolega obsługiwał, trochę pogadaliśmy i na koniec dostałem pare bonusów
PS 1 Aha.... Koźlaka z Witnicy można jeszcze sprzedawać... trzyma się na dobrym poziomie
Pozdrawiam i do miłego. Przy kolejnej eskapadzie na południe napewno nawiedze sklep.
PS2 A tak nie wiele brakowało, a przez to ciastko by mnie omineły tak udane zakupy
pozdrawiam Szymon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrkow Wyświetlenie odpowiedzi5 dni od dostawy musiało upłynąć bym znalazł chwilkę... Pojawił się Porter Łódzki , Magnus Śliwkowy , Zielone z Raciborza, Ciechan 22 Porter. Polecamy i zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziButelka czy konserwa?
Comment
-
Comment