Jako że akurat w sobotę miałem wolne umknęła mi wizyta Pancernika( może następnym razem uda się pogadać) . Widzę jednak że jest zadowolony z wizyty w sklepie więc super. Zapraszamy ponownie! Sz
Piotrków Trybunalski, Słowackiego 93, Świat Piwa/obok uczelni (zamknięte)
Collapse
X
-
Wracając ze stolycy nie umiałem się oprzeć i zajrzałem: Naprawdę warto !
Pierwszą chwilę zachowywałem się jak turysta w muzeum .
Szczęka oczywiście cały czas na dole .
Moja ponadsiedemdziesięcioletnia ciocia nabyła 6, a ja 20 różnych (+2 gratis - dziękuję).
Dlaczego do Piotrkowa jest tak daleko z Katowic ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Kilka dni temu pojawiło się Twierdzowe. Ponadto nowość z Trzeciewnicy Twister Grejfrutowy( pisownia z etykiety ), Konstancin Żytnie. Wróciło Krzepkie , Podpiwek. Z Czech Rohozec - Podskalak, Rezany, 11%, Nealko, Primator Premium, Zlatopramen. Za moment wjadą Bocki . Poinformuje z jakich browarów...
Comment
-
-
Z lekkim poślizgiem, ale zamieszczam mini wykaz Bockbierów. Nothhaft Marktredwitz - Antonius Starkbier Dunkel oraz Antonius Starkbier, Reh Lohndorf- Reh Bock, Lowen Brau Buttenheim Bockbier, Goller Zeil- Herbst Bock, Weizen Bock, Stadtsteinach Bockbier, Hartmann Wurgau -Bock , Langbrau Schonbrunn - Urbock. Dodatkowo Rittmayer Hallerndorf Winter Weizen oraz kolejny zimowy pszeniczniak Jacob Bodenohr- Winter Weisse. Zapraszamy.
Comment
-
-
Na półkach zagościł Krug Brau Bock . Z wyrobów krajowych Kormoran . Sporo ciekawostek z Litwy Vilniaus Alus(0,33 i 0,5), Sventinis, - pszenica, jasne i ciemne, Solaus i Patulo, Kanapinis Alus z Poniewieża, J.O Boiko Birżu. Większość w wersji niefiltrowanej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziByłem w sklepie w sobotę 6 listopada i zdecydowanie polecam. Ciekawy wybór. Ja trafiłem ok 20 nowych piw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrkow Wyświetlenie odpowiedziNie mogłeś się przyznać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziJestem taki trochę nieśmiały. Następnym razem się przyznam.
Comment
-
Comment