Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
Piotrków Trybunalski, Słowackiego 93, Świat Piwa/obok uczelni (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrkow Wyświetlenie odpowiedziOd wczoraj dostępne Naturalne- filtrowane , Naturalne niefiltrowane, Viva Hel. Dodatkowo Magnus Wiśniowy oraz kilka nowości z Litwy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kwadri Wyświetlenie odpowiedziSzykuje mi się delegacja do Łodzi w czwartek. W jakich godzinach sklep jest otwarty to zaplanuje sobie trasę, żeby Was odwiedzic?Last edited by Piotrkow; 2010-11-29, 13:31.
Comment
-
-
24. 12 zapraszamy do sklepu. Otwieramy się już o 8.00 , czynne będzie tylko do godziny 14.00. Tak więc gdyby komuś nie udało się zakupić upominków wcześniej ma szansę zrobić to w ostatniej chwili. Prawdopodobnie pojawi się w niezbyt długim czasie ciekawa dostawa piw z Belgii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziWitam. Czy istnieje możliwość zamówienia kilku piw z odbiorem na giełdzie w Poznaniu? Jeżeli tak, chętnie nabędę kilka butelek (w ostateczności puszek) Porteru Łódzkiego. Na Śląsku nigdzie go nie ma...
Comment
-
-
Mam pytanie, czy na Waszej stronie www w zakładce nasza hurtownie nie moglibyście zamieszczać spis piwek? Starałbym się wtedy "polobbować" wśród zaprzyjaźnionych sklepów,
bo wydaje mi się, że nie cała Wasza oferta (choć i tak bogata i interesująca) jest dostępna we Wrocławiu.
Comment
-
-
Comment
-
-
W sklepie dostępne swieżutkie Naturalne w wersji N/F, dodatkowo Perła niepasteryzowana , Brackie P.A . Dziś lub jutro pojawi się zacne stadko Festbierów, które to w temacie bezzwłocznie opiszę co i jak. Dodatkowo jedna nowość z Litwy niszczyciel o wdzięcznej nazwie Senojo Vilniaus 14% wersja limitowana.
Comment
-
-
Pojawiło się sporo wspominanych nowości z browarów niemieckich: Weissenohe Bonator Doppelbock, Kloster Scheyern Bockbier, Huppendorf Bock i Festbier, Aufsesser Bock i Festbier, Gunther Brau Wintergold, Leinleiteral Ott ( tzw. Cmentarzyk ) Bock , St. Georgen Buttenheim Festbier, Becher Brau Bock, Krug Brau Weihnachtsbier, Hubner Brau Staafelder Christkindla. Pewnie coś przeoczyłem ale to z grubsza tyle. Za moment opiszę co pojawiło się z Belgii...
Comment
-
-
...i tak; Lindemans Cuvee Renee, Lindemans Framboise, Lindemans Kriek, Lindemans Cuvee Rene kriek, Duvel, Westmalle Tripel, Blanche de Namur, Chimay Grande Reserve, Delirium Tremens Delirium Nocturnum, Le Chouffe, La Trappe blond, Westmalle dubbel . Wszystkie piwa w butelkach 0,75 . Dodatkowo sporo prezentów piwno szklankowych. Zapraszamy.
Comment
-
-
Pojawił się dawno nie widziany Rycerz z Gościszewa . Dodatkowo kilka nowych pozycji, których nie mieliśmy na półkach sklepowych przez jakiś czas Fischer Lagerbier, Aufsesser Hefe Weizen, Dunkel, Simon (Lauf) Spezial, Zirndorf Kellerbier, Landweizen, Krug Helles Weissbier, Bayreuther Bio Weisse, Goller Original.
Comment
-
Comment