Bełchatów, Nehrebeckiego 1, Piwa Importowane
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
To co spamietałem po dzisiejszej wizycie:
Bernard 10,11 i 12
Cerna Hora :TAS, Sklepni, Kern, Pater, Leżak, Granat, Kvasar, 1530 ( ceny w zakresie 2,60 -3,20)
Primator: Double,Rytirsky, Exluziv, Polotmavy, Premium, Premium, EPA.
Budvaiser 10, 12, i Tmavy
Staropramen: Kelt 10, Kelt 12 Kelt Stout(5,20), Lezak, Svetly, Diabetyk
Skalaki: 11,11 rezany 12, 13, tmavy, Podskalak ( 1,8-2,60)
Svijany: Desitka, Maz, Rytir, Knezna, Knize, Baron Vozka (2,40- 3)
Kozel Svetly Premium, Cerny (2,80-3,20)
Z niemiec: Bittburger, Jever, Felsgold, Hasseroeder, Holsten, Krombacher,Koenig, Luony Sternburg Schwarzberr, Sternburg Export, Veltins, Wolters, Wersteiner
Z pszenic dostępne : Erdinger, Erdinger dunkel, Franziskainer, Franziskainer dunkel, Krombacher i Paulaner.Ostatnia zmiana dokonana przez granat862; 2009-09-19, 17:45.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
I tak Ciechan Zielony 2,20
Miodowy 3,80
Mocny 2,50
Z Czarnkowa dostępne:
Eire Noteckie
Izerskie
Noteckie NP
Noteckie Mocne
Proletaryat
Proletaryat Ciemne
Walońskie
Ceny 2,10-2,20
Więcej zmian nie zauważonoSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Comment
-
Kolejny polki browar zagościł na półkach.
Kormoran ze swoim Świerzym, Irisch Beer, i Wiśniami w Piwie.
W promocji cenowej, ze względu na wychodzącą date są:
Svijany Maz 2,20, Svijany Kniznka 2,40 i pare innych.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Przyganiał kocioł garnkowi...
Granat, jeżeli możesz, kup w moim imieniu po parę flaszek każdego rodzaju tych przecenionych i zachomikuj "v chladu a temnu" do mojego przyjazdu.Ostatnia zmiana dokonana przez Doodeck; 2009-10-17, 21:02.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Pojawiło sie kilka pozycji z Perły:
Goolamn, Perła chmielowa, Perła Exportowa, Perła mocna, ZAwierzyniec
Oraz Lubelskie Pils, i Lubelskie Mocne ceny w przedziale 2,10-2,30Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Po dłuższej przerwie powróciło Noteckie.
Od jakiegoś czasu z Ciechana prócz wcześniej wymienionych dostępne są:
Porter
Stout
Pszeniczne
Wczoraj na półkach zagościło:
Warnijskie oraz Miodne z Kormorana.
Cen już nie pamiętamOstatnia zmiana dokonana przez granat862; 2010-02-27, 09:03.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment