Z piw, które dotychczas w piwotece nie bywały, pojawiły się:
- Bakalar 555,
- Bakalar 1454 - svetly lezak
- Ritmayer Hallerndorfer Hefeweizen,
- Braurei OTT, Weisbier
- Zatec - export
Serdecznie informujemy, że wraz z Piwoznawcami (www.piwoznawcy.pl) organizujemy piwny kurs degustacyjny I stopnia, który odbędzie się w dniu 16 maja 2010 r. Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem zapraszamy po więcej informacji do naszych sklepów w Łodzi (ul. 6 sierpnia 1/3) i w Aleksandrowie Łódzkim (ul. Wojska Polskiego 12).
Serdecznie pozdrawiamy,
Czy ten kurs to temat aktualny ? Napisałem jakiś czas emaila z zapytaniem. Zgłosiłem 3 osoby.
Żadnej odpowiedzi. Komu wpłacić itd. Żadnych danych kontaktowych...
Jeżeli poważnie do tego podchodzicie to odpisujcie na emaile i wyślijcie jakieś info.
Czy ten kurs to temat aktualny ? Napisałem jakiś czas emaila z zapytaniem. Zgłosiłem 3 osoby.
Żadnej odpowiedzi. Komu wpłacić itd. Żadnych danych kontaktowych...
Jeżeli poważnie do tego podchodzicie to odpisujcie na emaile i wyślijcie jakieś info.
Maila z odpowiedzią przesłaliśmy Panu 30 maja o godz. 12:10 w której potwierdziliśmy aktualność kursu. Niestety z racji wielu obowiązków, które są związane z nowo otwartym pubem Piwoteki nie jesteśmy w stanie odpowiadać natychmiast na maile - robimy to np. teraz, o godz. 2:30 w nocy. Jutro do 15:00 otrzyma Pan wszelkie potrzebne dane, choć pisaliśmy już wcześniej, że wpłata ma być w pierwszym tygodniu, a nie w pierwszym dniu czerwca. Jakie info (oprócz nr konta) jest teraz Panu niezbędnie potrzebne?
Maila z odpowiedzią przesłaliśmy Panu 30 maja o godz. 12:10 w której potwierdziliśmy aktualność kursu. Niestety z racji wielu obowiązków, które są związane z nowo otwartym pubem Piwoteki nie jesteśmy w stanie odpowiadać natychmiast na maile - robimy to np. teraz, o godz. 2:30 w nocy. Jutro do 15:00 otrzyma Pan wszelkie potrzebne dane, choć pisaliśmy już wcześniej, że wpłata ma być w pierwszym tygodniu, a nie w pierwszym dniu czerwca. Jakie info (oprócz nr konta) jest teraz Panu niezbędnie potrzebne?
Comment