Od dziś będą dostępne w naszej ofercie następujące nowości:
- Doppelbock z Weissenohe Klosterbrauerei (Niemcy)
- Kiper Miodowy z Sulimaru, wreszcie w butelce!
Od pewnego czasu dostępne są piwa z browaru Kowal - Jasne i Miodowe oraz porterowy rarytas z Fortuny - Komes.
Jest jeszcze trochę zestawów piw belgijskich z kielichami, jeśli jeszcze nie zrobiliście prezentowych zakupów to jest ostatnia chwila.
Od najbliższej środy zapraszamy po piwo Czarny Dąb, w tej chwili już dostępne są Dragon's Eye i Dragon's Blood z GAB'a oraz browar.bizowe i nasze firmowe koszulki.
Zapraszamy na świeże piwa z Niemiec - właśnie wjechały po dłuższej nieobecności:
- Jever
- Berliner Kindl
- Berliner Pilsener
- przepyszne wędzonki z Bambergu (obecne już Weizen i Marzen mają nowego kolegę na półkach Piwoteki - jest nim koźlaczek Aecht Schenkerla Rauchbier Urbock, browar Heller-Trum)
- Riedenburger Emmer Bier
Polecamy również będące w stałej ofercie napitki z Kormorana, Konstancina, Browarów Łódzkich, Koreba z Łasku, Sulimaru, Czarnkowa, Jagiełły, Fortuny, Ciechana, Witnicy, Gościszewa.
Zapraszamy i pozdrawiamy znad kufla pełnego specjałów z Bambergu
Mam takie pytanko. Czy będzie można w przyszłości u Państwa kupić piwa australijskie takie jak na przykład Wells Banana Bread, lub Coopers Best Extra Stout? Byłoby miło Pozdrawiam
Mam takie pytanko. Czy będzie można w przyszłości u Państwa kupić piwa australijskie takie jak na przykład Wells Banana Bread, lub Coopers Best Extra Stout? Byłoby miło Pozdrawiam
Piwo Wells Banana to piwo brytyjskie, powinno byc w każdym Aszołomie. Coopersy swego czasu były w marketach Piotr i Paweł i Alma.
Witamy!
Od dziś dostępne są Zdrowe i Blue Grass z GAB'a oraz Porter z Okocimia. Dojechały również nowe piwa niemieckie:
- Kapuziner Schwarze
- Kapuziner Weisse
- Kulmbacher Export
- Monchshof Kellerbier
- Monchshof Original
- Monchshof Schwarzbier
a także austriackie Stiegl Pils i Stiegl Goldbrau.
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jakie piwa u Państwa zawierają największy procent ekstraktu. Wiem jedynie o Primatorze Double i Rycerskim. Dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jakie piwa u Państwa zawierają największy procent ekstraktu. Wiem jedynie o Primatorze Double i Rycerskim. Dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam
Oprócz Primatorów:
Komes Porter 21%
Porter Łódzki 22%
Żywiec Porter 22%
Z pewnością też wiele z belgijskich specjałów, choć nie mamy danych nt. zawartości ekstraktu dla większości z nich (proponujemy spróbować np. Scaldisa http://www.browar.biz/forum/showthre...hlight=scaldis).
Comment