Sierniewice, Lelewela 15, [nazwa do uzupełnienia]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bat146
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.08
    • 2

Sierniewice, Lelewela 15, [nazwa do uzupełnienia]

jak na prowincje to dosyc duzy wybór piw ciechan , krajan w pełnym asortymęcie trochę piwek innych browarów adres : Sierniewice ul. Lelewela 15 nareszcie po piwo nie trzeba jechać do Łodzi , Warszawy mam nadzieje że miłośników dobrego piwa w Skierniewicach ta info zainteresuje i dzięki temu asortyment będzie się powiększał
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9246

Pięknie, ale ślepy w karty nie gra. Jak się nie czyta instrukcji jak nazywać tematy, to teraz należy od Szefowej oczekiwać obtańcowania.
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• bat146
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.08
      • 2

no to czekam nie kazdy ma czas a myslę ze lepiej napisac troche nie tak jak trzeba niz milczec a krytyka zajefajna odrazu odechciewa się pisac ( jestem nowym forumowiczem czytam juz od jakiegos czasu ) , a jak postanowiłem napisać post który moze nakierować miłosnika piwa na przyzwoity sklep to odrazy pretensje że " z dużej literki nie zaczołem"

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5618

Nie z dużej literki a z pominięciem zasad działu. Fajnie, że jest taki sklep w Skierniewicach, ale na przyszłość proszę zakładać tematy zgodnie z zasadami.
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
          Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
          bastion
          Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
          2021-11-22, 20:17
        • bastion
          Czarnogóra, Podgorica, Niksicki Put, Pivara Paun
          bastion
          Kolejnym przybytkiem na mapie browarów w Czarnogórze jest browar Paun. W adresie jest Podgorica, ale to już mocno naciągana sprawa, bo do miasta jest dobrych parę kilometrów. Duża blaszana hala w której mieści się browar, stoi obok głównej drogi w stronę Niksicia, która obecnie przechodzi...
          2021-10-18, 21:45
        • Niyaki
          [Pytanie] Praca inżynierska
          Niyaki
          Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
          2019-11-06, 20:40
        • baca2411
          Kartuzy, Skrzyżowanie ul. Leśnej i Lipowej, [nazwa do uzupełnienia]
          baca2411
          Sklep odwiedzałem już kiedyś i wyróżniał się od reszty piwami z Ciechana i z Bojanowa. Jednak po wczorajszych odwiedzinach widzę DUŻO nowości.
          Zapamiętałem pozycje z browarów:
          - PINTA
          - DOCTOR BREW
          - PRACOWNIA PIWA
          - BROWAR JAN OLBRACHT
          -...
          2016-03-23, 11:16
        • Marcin_M_T
          POSZUKUJĘ TYCH OTO KAPSLI
          Marcin_M_T
          Witam !
          Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...
          2019-07-05, 21:41
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...