jak na prowincje to dosyc duzy wybór piw ciechan , krajan w pełnym asortymęcie trochę piwek innych browarów adres : Sierniewice ul. Lelewela 15 nareszcie po piwo nie trzeba jechać do Łodzi , Warszawy mam nadzieje że miłośników dobrego piwa w Skierniewicach ta info zainteresuje i dzięki temu asortyment będzie się powiększał
Sierniewice, Lelewela 15, [nazwa do uzupełnienia]
Collapse
X
-
Pięknie, ale ślepy w karty nie gra. Jak się nie czyta instrukcji jak nazywać tematy, to teraz należy od Szefowej oczekiwać obtańcowania.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
no to czekam nie kazdy ma czas a myslę ze lepiej napisac troche nie tak jak trzeba niz milczec a krytyka zajefajna odrazu odechciewa się pisac ( jestem nowym forumowiczem czytam juz od jakiegos czasu ) , a jak postanowiłem napisać post który moze nakierować miłosnika piwa na przyzwoity sklep to odrazy pretensje że " z dużej literki nie zaczołem"
Comment
-
-
Nie z dużej literki a z pominięciem zasad działu. Fajnie, że jest taki sklep w Skierniewicach, ale na przyszłość proszę zakładać tematy zgodnie z zasadami.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment