Wreszcie wczoraj udało mi się odwiedzić ten sklep. Dla porządku, sklep nazywa się mało może wyszukanie, ale zgodnie z asortymentem - Piwowar. Wybór piw spory, ogromna większość piw polskich niekoncernowych, trochę czeskich (chyba!) i na samym dole, dla spragnionych zbłąkanych, "zielone" napoje KP. Ceny akceptowalne, jak dla mnie. Jest też sprzęt dla piwowarów domowych, ale się nie znam i nie wypowiadam. Wreszcie "dopadłem" tam Janów! Zamieniłem chwilę z miłym i kompetentnym właścicielem, zdradził mi swoje plany, ale... cicho-sza! Nie zapeszajmy. Dla zainteresowanych link do informacji prasowej o sklepie: http://www.zyciepabianic.pl/wydarzen...ar-w-domu.html.
Pabianice, Zamkowa 59b [zamknięte]
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Mało miejsc w Pabianicach, gdzie można wypić coś sensownego.
Od pewnego czasu naprzeciwko dworca PKP, funkcjonuje lokal "kawiarnia-restauracja" o nazwie Loft 74.
Moim zdaniem, to nie jest klasyczna ani kawiarnia, ani restauracja, ale to nieważne.
Dla starych ziomali...-
Channel: Łódzkie
-
-
Sprzedam cały browar domowy za 200 zł.
W skład browaru wchodzą:
Śrutownik
Kapslownica + ok 800 kapsli
Garnek emaliowany 20L
Chłodnica zanurzeniowa - miedziana własnej budowy
Suszarka do butelek
7 skrzynek butelek, ok połowa z zamknięciem patentowym...5 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
Do Koszęcina...-
Channel: Śląskie
-
-
Restauracja w zamku, nie pomylić z restauracją "Pod Zamkiem"
Kuchnia, dawno tak doskonałej nie jadłem, jedzenie bezwstydnie smacznie i co najważniejsze - niedrogo jak na takie miejsce (np zestaw zupa, drugie z kotletem, sałatką i ziemniaczkami - 36 zł). Z tym, ze porcje...-
Channel: Opolskie
2020-06-15, 13:38 -
-
Kawiarnia obok głównego wejścia na wzgórze zamkowe. Na kranach Albrechtice Pius 11 (pils) oraz Noszak.
Niestety nie zauważyłem, że lokal ma już swój wątek. Proszę zatem o przeniesienie posta.-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment