Pabianice, Zamkowa 59b [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9800

Wreszcie wczoraj udało mi się odwiedzić ten sklep. Dla porządku, sklep nazywa się mało może wyszukanie, ale zgodnie z asortymentem - Piwowar. Wybór piw spory, ogromna większość piw polskich niekoncernowych, trochę czeskich (chyba!) i na samym dole, dla spragnionych zbłąkanych, "zielone" napoje KP. Ceny akceptowalne, jak dla mnie. Jest też sprzęt dla piwowarów domowych, ale się nie znam i nie wypowiadam. Wreszcie "dopadłem" tam Janów! Zamieniłem chwilę z miłym i kompetentnym właścicielem, zdradził mi swoje plany, ale... cicho-sza! Nie zapeszajmy. Dla zainteresowanych link do informacji prasowej o sklepie: http://www.zyciepabianic.pl/wydarzen...ar-w-domu.html.

Comment

• KajusAnt
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2013.02
      • 347

Byłem dzisiaj w Pabianicach i chciałem odwiedzić sklep, miałem nadzieję, że się rozwinął. Niestety sklep się zwinął i jak się dowiedziałem w sklepie obok, ponad rok temu.

Comment

• bartekpawel
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2001.08
        • 138

Chyba nawet grubo ponad rok. Teraz podobno jest jakiś dość prężny przy ul Wileńskiej, ale osobiście nie sprawdzałem.
        www.kasperskysklep.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
          Pabianice, Łaska 74, Loft 74
          Pancernik
          Mało miejsc w Pabianicach, gdzie można wypić coś sensownego.
          Od pewnego czasu naprzeciwko dworca PKP, funkcjonuje lokal "kawiarnia-restauracja" o nazwie Loft 74.
          Moim zdaniem, to nie jest klasyczna ani kawiarnia, ani restauracja, ale to nieważne.
          Dla starych ziomali...
          2022-06-26, 17:55
        • piotrg
          Sprzedam cały browar domowy
          piotrg
          Sprzedam cały browar domowy za 200 zł.

W skład browaru wchodzą:
          Śrutownik
          Kapslownica + ok 800 kapsli
          Garnek emaliowany 20L
          Chłodnica zanurzeniowa - miedziana własnej budowy
          Suszarka do butelek
          7 skrzynek butelek, ok połowa z zamknięciem patentowym...
          2022-02-20, 17:19
        • pebejot
          Koszęcin, Zamkowa 1, Browar Śląsk / Restauracja Pod Pałacem
          pebejot
          Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
          Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
          Do Koszęcina...
          2022-12-07, 06:28
        • becik
          Otmuchów, ul. Zamkowa 4, Restauracja Zamkowa
          becik
          Restauracja w zamku, nie pomylić z restauracją "Pod Zamkiem"

Kuchnia, dawno tak doskonałej nie jadłem, jedzenie bezwstydnie smacznie i co najważniejsze - niedrogo jak na takie miejsce (np zestaw zupa, drugie z kotletem, sałatką i ziemniaczkami - 36 zł). Z tym, ze porcje...
          2020-06-15, 13:38
        • Rzeszowiak
          Cieszyn, Zamkowa 3, Kawiarnia Presso
          Rzeszowiak
          Kawiarnia obok głównego wejścia na wzgórze zamkowe. Na kranach Albrechtice Pius 11 (pils) oraz Noszak.

Niestety nie zauważyłem, że lokal ma już swój wątek. Proszę zatem o przeniesienie posta.
          2021-08-28, 21:27
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...