Pojawiły się Krombacher Pils, Lipcowe oraz kolejne piwo z Czarkowa - Izerskie.
Łódź, Piłsudskiego 91, Piwa Regionalne [zamknięte]
Collapse
X
-
Byłem w sobotę. Sklep mieści się na rubieżach tzw. Starego Widzewa. Trochę trudno trafić, wskazówka - dokładnie naprzeciw stacji Lukoil.
Co ciekawe, witryna zaklejona reklamami piw regionalnych, w tym... grudziądzkiej "dziewiątki". Wybór naprawdę niezły, ceny też przyzwoite.
Jest podział na pastery (po prawej) i niepastery (po lewej). Na końcu regału (tego po prawej) wstydliwie schowane puchy koncerniaków (dla klienta niewyrobionego).
Jak ktoś jedzie z centrum Łodzi na wschód, dobre miejsce na piwne zapasy.Comment
-
Witam, z tego co się pojawiło, a nie było ostatnio w sklepie.
Z asortymentu, który przybył:
- Cork prosto z Browarów Łódzkich
- Raciborskie miodowe - nowość
- "Białe" jasne i ciemne
- Gambrinus Excellent 11
- Zlaty Bazant 10
- Holba
- Litovel
- Lubelski Pils i Lubelskie Mocne
- GniewoszComment
-
Jakie macie czeskie piwa w ofercie na dziś dzień?Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 18:59 -
Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
-
Channel: Chorwacja
-
-
Witam,
Kupię powojenne etykiety browarów Gdańsk, Elbląg, Braniewo, Starogard...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-07-16, 20:51 -
-
11,5% ekstr.
4,6% alk.
Aromat - na przedzie chmiel w tonach ziołowo-korzennych, dość nijaki (zboże) słód
Piana - dość wysoka, umiarkowana trwałość, nie znika całkiem i zostaje na szkle
Barwa - jasne złoto, klarowne
Wysycenie - łagodne, niewyraźnie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-11-26, 19:58 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment