Tradycyjnie warzone piwa z polskich browarów regionalnych (Ciechan, Racibórz, Konstancin, Koreb, Amber, Sulimar, Staropolski, Zodiak, Kormoran, Jagiełło, Zawiercie i inne) oraz piwa czeskie. Mają zasadę, że unikają piw, na których etykietach nie można znaleźć składu (np. skład: woda źródlana, słód jęczmienny, słód pszeniczny, chmiel, drożdże) tylko znajduje się stwierdzenie „zawiera słód jęczmienny”, gdyż drodzy piwosze, chcemy wiedzieć co pijemy, czyż nie?
Zgierz, Musierowicza 1d, Regional Beer Logistics - sklep firmowy
Collapse
X
-
Podajcie tu proszę godziny otwarcia czy też inne praktyczne informacje z punktu widzenia klienta.Last edited by ART; 2011-04-21, 13:13.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika R_B_L Wyświetlenie odpowiedziMają zasadę, że unikają piw, na których etykietach nie można znaleźć składu...
Comment
-
-
I po co się czepiać? Nie każdy jest magistrem filologii.
A użytkownikowi R B L życzę powodzenia w trudnym dziele zaspakajania gustu polskich piwoszy.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
wszystko fajnie ale ta strona internetowa woła o pomstę do nieba
toż to wystarczy trochę czasu spędzonego nad internetowym kursem html żeby napisać lepszą
darmowych szablonów też jest masa
in plus jedynie asortyment- mało czytelnie z masą błędów w kodzie ale jest- czego niestety brak mi na stronie łódzkiej piwoteki
Comment
-
Comment