Chyba najlepiej wyposażony sklep z piwami na osiedlu Olechów-Janów. Jeśli się mylę to proszę mnie uświadomić
Lokalizacja po drugiej (Janowskiej) stronie rur, niedaleko Biedronki
sklepik z żółtym banerem PIWA REGIONALNE
ul. Ketlinga 3 - blok 6 (obok sklep ogólnospożywczy)
Do wyboru m.in. (to co zapamiętałem) wybrane piwa z browarów:
- Kormoran
- Ciechan
- Lwówek
- Racibórz
- Amber
- Jagiełło
- Jabłonowo
- Czarnków
- Fortuna
- Sulimar
- Witnica
- Koreb
- Łomża
- Perła
- Van Pur
+ Guinness, Kilkenny i 3 rodzaje La Trappe w dużych butlach, kilka Czeskich (np. Svijany, Cerna Hora, Staropramen, Kozel), Słowackich i zza wschodniej granicy (np. Svyturys'y). Żywiec Bock i Porter oraz koncerniaki.
Ostatnio pojawił się też Atak Chmielu z Pinty, generalnie pani jest otwarta na wszelkie sugestie i stara się ściągać piwa o które pytałem ja czy kolega.
Dosyć przystępne ceny. Na duży plus - wszystkie piwa w lodówkach przez cały rok.
Lokalizacja po drugiej (Janowskiej) stronie rur, niedaleko Biedronki
sklepik z żółtym banerem PIWA REGIONALNE
ul. Ketlinga 3 - blok 6 (obok sklep ogólnospożywczy)
Do wyboru m.in. (to co zapamiętałem) wybrane piwa z browarów:
- Kormoran
- Ciechan
- Lwówek
- Racibórz
- Amber
- Jagiełło
- Jabłonowo
- Czarnków
- Fortuna
- Sulimar
- Witnica
- Koreb
- Łomża
- Perła
- Van Pur
+ Guinness, Kilkenny i 3 rodzaje La Trappe w dużych butlach, kilka Czeskich (np. Svijany, Cerna Hora, Staropramen, Kozel), Słowackich i zza wschodniej granicy (np. Svyturys'y). Żywiec Bock i Porter oraz koncerniaki.
Ostatnio pojawił się też Atak Chmielu z Pinty, generalnie pani jest otwarta na wszelkie sugestie i stara się ściągać piwa o które pytałem ja czy kolega.
Dosyć przystępne ceny. Na duży plus - wszystkie piwa w lodówkach przez cały rok.
Comment