Bytom, ul. Mickiewicza 38/12, Sklep Spożywczy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • irasi2
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.06
    • 53

Bytom, ul. Mickiewicza 38/12, Sklep Spożywczy

Koleżanka pracująca w pobliżu sklepu zauważyła w środku sporo nieznanych sobie piw, o czym nie omieszkała mnie poinformować, więc będąc w pobliżu złożyłem dziś wizytę. Jak na niezbyt sprzyjającą lokalizację jest nieźle. Kilkanaście piw z Pinty, sporo Kormorana, jakieś Birbanty, Solipiwko, Pilsweizery, trochę wschodu w tym Łotwa. W przyszłym tygodniu mają dołożyć lodówkę z myślą o niepasterach i dalej poszerzać asortyment. Ceny OK. Nic tylko życzyć powodzenia

Related Topics

Collapse

• telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 18:07
  • Warzywo
    Skoczów, Adama Mickiewicza 29, Bar Pianka
    Warzywo
    Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
    2022-02-16, 16:15
  • bastion
    Ukraina, Równe, Mickiewicza 32, Tri Slonia.
    bastion
    Ten mały browar w czasie swojej krótkiej historii istnienia, ma już drugą lokalizacje w Równym.
    Został uruchomiony w 2013 roku na adresie- Hruszewskoho 77.
    Tam działał przez dwa lata, by w 2015 roku, przenieść się na aktualne miejsce. Co ciekawe na tym pierwszym działa obecnie...
    2020-05-17, 21:55
  • kosher
    Krościenko nad Dunajcem, Mickiewicza 12, Miza Bar
    kosher
    Klasyczny bar z lat 90-tych z domowymi, prostymi, smacznymi daniami, ciekawa zupa serowa z grzankami i serkiem topionym
    Spory wybór grybowskich butelkowych piw (ponad dziesięć rodzajów) między 6.50 za Góralskie do 9.00 za Bocka.
    2020-01-07, 20:40
  • Aldach
    Browar Wechselmann w Miechowicach (Bytom)
    Aldach
    Przeglądając strony o mojej rodzinnej dzielnicy natknąłem się na informację o istniejącym tam niegdyś browarze:

Braustrasse (Browarniana-ob. Hutnicza), nazwa kulturowa nawiązująca do istniejącego tam niegdyś browaru. Obiekt ten powstał przed 1859 roku, obok tzw. Seiteneweg...
    2019-10-29, 15:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...