Wisła, ul. 1. Maja 62

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rosiu
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.11
    • 21

Wisła, ul. 1. Maja 62

Przyjechałem na urlop z własnym piwem, a tu szok Wybór nie jest może zbyt wielki, ale po trochu z części browarów kraftowych się znajdzie. Dość drogo - Summer Ale Piotrka z B. za 10.35 - ale sprzedawczyni mówi, że schodzą jak świeże bułeczki.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
    dadek
    Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
    Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
    2021-03-16, 02:21
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Warzywo
    15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom
    Warzywo
    Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"

Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...
    2021-05-12, 20:27
  • bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Petlury 2/3, Brovarnia Honir. [Bez wyszynku]
    bastion
    Kolejny z mikrusów w Ivano- Frankivsku, mimo że jest umiejscowiony blisko centrum, zupełnie utaił swoją bytność. Gdyby nie to, że był z nami miejscowy człowiek, to zapewne bym tam nie trafił.
    Od podstaw zbudowana niedawno hala, skrywa praktycznie w jednym pomieszczeniu technologię...
    2022-11-21, 11:52
  • ART
    Opole, 1-go Maja, Cuda na barze
    ART
    Co prawda jeszcze nie otwarte, ale lokal oklejony i kartka wisi o poszukiwanych pracownikach. Na parterze nowego budynku hotelu Weneda.
    2021-10-23, 12:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...