Po obejrzeniu ulotki znalezionej na Silesiabeerfeście byłem przekonany, że to knajpa. Jak się okazało - sklep z piwem. Zapamiętałem że w sobotę czynny do 16:00, bo o 18 pocałowaliśmy klamkę. Niech ktoś się ruszy i opisze
Jak dla mnie przyjemnie bardzo,wybór całkiem fajny,obsługa bardzo miła i kompetentna (co niestety nie wszędzie się zdarza).Jak na początek naprawdę duży plusik i oby się wszystko rozwijało:-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika malybierwant
Jak dla mnie przyjemnie bardzo,wybór całkiem fajny,obsługa bardzo miła i kompetentna (co niestety nie wszędzie się zdarza).Jak na początek naprawdę duży plusik i oby się wszystko rozwijało:-)
Wybór piw kraftowych spory, częste dostawy. Można się dogadać w kwestii szkła i podstawek. Wszystkie nowości na półce, miła i kompetentna obsługa. Bardzo dobry punkt, tylko tak dalej!
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...
Piwiarnia z piwem z wrocławskiego Spiża. Lokal z mieszanką wystroju z lat 90 i dzisiejszego. Da się wytrzymać. Miła obsługa. Do picia wybór kilku-kilkunastu piw z browary Spiż. Piłem Karmelowe i Miodowe, porządne, bez tragedii. Niedaleko dworca PKP więc można tu wskoczyć na szybkie piwko...
Comment