Nowy sklepik w Częstochowie, położony zaraz przy trasie DK-1. Dobra lokalizacja dla podróżników jadących z Górnego Śląska do Łodzi, jedziemy dołem nie wjeżdżając na estakadę, sklep 200 metrów za skrzyżowaniem. Czynny 10-22, w niedzielę zamknięty. Połączony ze sklepem całodobowym. Wybór jak wszędzie, ceny raczej wyższe niż w marketach.
Częstochowa, al. Wojska Polskiego 122, Z Innej Beczki
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Borne Sulinowo pod względem piwnym byłoby całkowicie do zapomnienia gdyby nie Dino Market, a w nim pięć rodzajów piw z browaru Kościerzyna w bardzo dobrej cenie 3.79 za butelkę (niezależnie od rodzaju) Jest też coś z Połczyna i masówka....
-
Channel: Zachodniopomorskie
2020-07-09, 18:48 -
-
Sklep monopolowy, ale z całkiem nie małą ofertą piw kraftowych ze sztosami włącznie.
Artezan, Pinta, Alebrowar, Kazimierz, Dwóch Braci, Solipiwko i inne. Ceny przystępne.-
Channel: Świętokrzyskie
2019-06-25, 16:42 -
-
W sopockim porcie jest sobie bar znany mi z przepysznych i niedrogich rybek.
Do wczoraj nie kojarzył mi się w żaden sposób z piwem. A okazuje się, że w części kawiarnianej można się napić lanego z beczki PORTERA żywieckiego. Do tego jest też lane białe i aipa.
Ceny też...-
Channel: Pomorskie
-
-
Odwiedziny w Międzywodziu lipiec/sierpień 2018.
Nareszcie coś drgnęło i podczas rekonesansu znalazłem nieduży sklep monopolowy (z białym szyldem).
W środku oprócz 40%+ sporo piw koncernowych, ale oprócz tego cała lodówka wypełniona piwami regionalnymi, rzemieślniczymi i...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
W Rumii od jakiegoś czasu funkcjonuje browar Końska Grzywa. Jako, że 7 lipca znalazłem się w tym mieście, postanowiłem podskoczyć do niego (ul. Zakopiańska 30) celem zakupu ichniego piwa, no i odwiedzenia kolejnego browaru, oczywiście. Niestety, jest to przybytek bez sklepiku tudzież knajpki;...
-
Channel: Pomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment