Malutki, ciasny sklepik z dużym wyborem piwa: Pinta, Cieszyn, Artezan, Alternatywa itd.
Częstochowa, Glogera 7, Alkohole
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
W imieniu organizatorów zapraszam wszystkich na drugą giełdę w Browarze Śląskim Alternatywa przy ul. Tylnej 17 w Rudzie Śląskiej. Giełda odbędzie się 4.07 od godziny 11.00 do 15.00 w ogrodzie browaru a w razie niepogody w pomieszczeniach restauracji. W czasie giełdy dostępne będzie jedzenie...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA-
Channel: Pomorskie
2021-06-09, 18:22 -
-
W imieniu organizatorów zapraszam na I Giełdę Birofiliów w Śląskim Browarze Alternatywa w Rudzie Śląskiej. Oprócz kolekcjonerskich atrakcji zapewniamy pyszne jedzenie i piwa z Browaru Alternatywa w specjalnych cenach. Wstęp na giełdę i stoliki są bezpłatne. Wkrótce dalsze szczegóły...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Piwo pierwszy raz było dostępne na Dniach Wodzisławia w czerwcu, w śladowej ilości, o czym pisałem tutaj. Wówczas zagadką było to, gdzie piwo zostało uwarzone oraz czy zostanie wprowadzone do szerszej dystrybucji. Teraz przybywam z nowymi informacjami. Paloczaj jest piwem pszenicznym, dostępny...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.