Polecam. Duży wybór polskiego kraftu i nie tylko
Gliwice, Plac Józefa Piłsudskiego 3, Carmen24 Delikatesy
Collapse
X
-
Gliwice, Plac Józefa Piłsudskiego 3, Carmen24 Delikatesy
Polecam. Duży wybór polskiego kraftu i nie tylkoTagi: brak -
Jako gliwiczanin mogę być podejrzany o "regionalny szowinizm", ale ... pisząc jak najbardziej obiektywnie - jest to najlepszy sklep z piwem jaki kiedykolwiek odwiedziłem!!! A zapewniam - na piwie nie oszczędzam i nie piję byle czego Koncerniaków i tzw. "uprzemysłownionych" browarów regionalnych typu BRJ tam nie ma w ogóle - szkoda zajmować miejsce w magazynie i na półkach zwłaszcza, że w niedalekim sąsiedztwie jest "Żabka"
Praktycznie mają tam sam kraft i to nie tylko polski. Poza tym mega miła i profesjonalna obsługa. Dlatego stał się moim standardowym punktem co-tygodniowych zakupów ...
Szczerze i gorąco polecam !!!Comment
-
Nie jestem gliwiczaninem ale również uważam że to najlepszy sklep z kraftem jaki dotychczas odwiedziłem na Śląsku. Mimo odległości zaopatruję się tam regularnie. Nie jestem pewien ale wydaje mi się że koncerniaki i browary regionalne jednak też tam są.Last edited by noodles; 2018-08-03, 14:32.Comment
-
Sklep godny polecenia, bardzo duży wybór piwa z kraju i zagranicy, ceny ok (chociaż już nie tak atrakcyjne jak kiedyś), obsługa to już różnie - zna się 1 osoba, reszta nie.Comment
Comment